fbpx Skip to content

A Soulver nevű alkalmazás alapjaiban más felhasználói élményt nyújt, mint amit eddig megszokhattunk egy számológép applikációtól. Az esetek többségében amikor számításokat végzünk, mindig váltogatnunk kell a jegyzettömb, illetve a számológépünk között, azonban a Soulver ezt a két funkciót egyben valósítja meg, hogy még kényelmesebb és gördülékenyebb legyen a mindennapi munka.

calc

Az első indítás után az alkalmazás legszembetűnőbb különlegessége, hogy bár egy számológép programot vásároltunk meg, mégsem rendelkezik a hagyományos számokkal és matematikai műveleti jelekkel. Sőt, csak egy szöveg alapú beviteli részt látunk magunk előtt, mindenféle gomb nélkül.

Screen Shot 2014-05-13 at 21.34.05

A felhasználói felületből következik, hogy a matematikai kérdéseinket kivételesen nem csak számok formájában adhatjuk meg, hanem szövegesen megfogalmazva is, igaz ehhez minimális angol nyelvtudásra lesz szükségünk.

Kedvenc funkcióm a százalékszámítás és a mértékegységek intelligens átváltása mellett az árfolyamok közötti váltás lehetősége, amelyet mindig aktuálisan frissít az applikáció.

Screen Shot 2014-05-13 at 21.45.49

A Soulver eredetileg 11.99 dollárba kerülne, azonban most korlátozott ideig 1.99 dollárért vásárolható meg a Mac App Store-ban:

[appstore id=”413965349″]

Ráadásul rendelkezik iOS verzióval is, ami szintén 1.99 dollárért vásárolható meg az App Store-ban:

[appstore id=”348142037″]

Ennyi pénzért nem kérdés, hogy megéri-e megvenni! 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. erre jó az Excel!

  2. Hát az Excel kevésbé, de mondjuk Wolfram Alpha és Google kombó nagyjából. Bár WA használatánál is kell matekos alap előismeret, hogy le tudd neki írni a problémát helyesen.

  3. Zseniális cucc!!! Os X-re vettem meg.


Add a Comment