fbpx Skip to content

Kicsivel több, mint egy hete kaptam tesztelésre egy iStabilizer tabFlex iPad állványt és bár akkor még igencsak gondolkodtam, hogy mire is fogom tudni használni a mindennapok során, időközben nagyon megszerettem.

IMG_0008

Az iStabilizer csomagolása bombabiztos. Senki ne próbálja meg kinyitni kézzel, körömmel, netán foggal, mert elárulom: lehetetlen, sőt, még az ollók közül is az erősebbiket kellett megkeresnem otthon. 😉

IMG_0013

Maga az állvány egyszerűen tökéletes minden szempontból. Óriási előnye, hogy mivel maga az iPad készülékünk rögzítése egy rugós tartó segítségével történik, ezért 8.25” felett, azaz 209 milliméteres szélesség vagy magasság felett bármilyen készüléket képes megtartani, így később sem kell új állványt vásárolnunk, ha esetleg egy új készülékre cserélnénk le a jelenlegit.

IMG_0011

Ahogyan a tabFlex név is sejteti, az állvány lábai teljes mértékben hajlíthatóak, olyan alakzatra, amilyenre csak szeretnénk. Feltekerhetjük egy asztal lábára, fellógathatjuk vele a készülékünket a konyhában vagy a garázsban, a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt. Tapasztalatból ki merem jelenteni, hogy az iStabilizer rendkívül megbízhatóan és erősen tartotta az iPademet, bárhová is vittem magammal.

IMG_0022

Személy szerint én a videók forgatásához találtam meg az ideális felhasználási területet, ahogyan azt látni is fogjátok a következő SzifonVideóban, ugyanakkor mivel van a családban egy régebbi iPad is, amelyet a szüleim használnak, ők is nagyon jó hasznát vették a tartónak a konyhában, valamint a garázsban egyaránt.

IMG_0028

Összességében csak ajánlani tudom az iStabilizer tabFlex állványt, hiszen az legpraktikusabb állvány, amellyel eddig valaha találkoztam és ellentétben sok-sok tokkal, nem veszélyezteti még a fóliánk épségét sem a készülékünkön. Ami pedig az árát illeti, ha azt nézzük, hogy valószínűleg az összes jövendőbeli készülékünkkel komatiplibilis lesz, akkor nincs min gondolkodni! Az ára 9.980Ft és megrendelni pedig itt a cikk végén tudjátok:

[gravityform id=”7″ name=”Stabilizer tabFlex univerzális tablettartó”]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment