fbpx Skip to content

Az alkalmazásfejlesztők bevett szokása, hogy időről időre vagy csökkentik az általuk készített applikációk árát vagy ingyenesen elérhetővé teszik azokat egy korlátozott ideig annak érdekében, hogy még több ember megszeresse az alkalmazásaikat és később megvásárolják majd az új alkotásaikat. Következzék tehát a lista, hogy mely alkalmazásokat tudjátok most ingyenesen letölteni az App Store-ból.

Movie360 (4.99 dollár helyett ingyenes / iPhone és iPad)

screen568x568

A Movie360 applikáció azoknak készült, akik szeretnék kipróbálni, hogy milyen rendezők is lennének és szeretik feszegetni a zsebükben vagy táskájukban mindig ott lapuló eszköz határait. A Movie360 rengeteg színbeállítást és előre elkészített effektet tartalmaz, amelyeket mindenki személyre szabhat, valamint az egyik legjobb alkalmazás videofelvételek készítésére.

[appstore id=”479827948″]

Card2Phone – Magic Trick (3.99 dollár helyett ingyenes / iPhone és iPad)

c2p_objects_card_backs

Ha szereted elkápráztatni a haverokat egy-egy kártyatrükkel, de már kifogytál az ötletekből, akkor ez az alkalmazás neked készült. 😉

[appstore id=”372047576″]

Altimeter+ (0.99 dollár helyett ingyenes / iPhone)

Altimeter-iPhoneG4

Tény, hogy egy átlag felhasználónak nem minden nap van szüksége egy magasságmérőre, de mivel az alkalmazás több száz szavazás és hozzászólás után is 4.5/5-ös értékelésen áll, úgy tűnik, megéri letöltenünk, hiszen ki tudja, egyszer még hasznunkra válhat. Mivel applikáció a magasság meghatározásához az ASTER technikát használja, ezért körülbelül ±10 méteres pontosságú eredményt kapunk.

[appstore id=”417204570″]

NoteLedge Premium (4.99 dollár helyett ingyenes / iPad)

screen480x480

A NoteLedge Premium egy megbízható és egyszerűen használható jegyzetelő és kreativitást kibontakoztató applikáció számtalan vektoros ecsettel, tollal és bélyeggel. Egy próbát mindenképpen megér, főleg úgy, hogy most ingyenesen letölthetjük.

[appstore id=”483101556″]

Notability (2.99 dollár helyett ingynes / iPhone és iPad)

notability-iphone-ipad-app

A Notability alkalmazás a 2011-es megjelenése óta most először tölthető le ingyenesen. Összehasonlításképpen az előző években 4.99 dollárért, valamint az utóbbi időben 2.99 dollárért lehetett megvásárolni. A Notability egy rendkívül erőteljes jegyzetelő applikáció az iOS készülékeinkre, aminek a segítségével naplót vezethetünk, iskolában jegyzetelhetünk, valamint órát is tarthatunk vele. 10,898 értékelés után az alkalmazás 4.5 csillagos, valamint része az Apple által elkészített Editors’ Choice listának is.

[appstore id=”360593530″]

Te melyik alkalmazásokat töltötted le? 

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. az osszeset 🙂

  2. thx!

  3. “Mivel applikáció a magasság meghatározásához az ASTER technikát használja, ezért körülbelül ±10 méteres pontosságú eredményt kapunk.”

    Az ASTER adataiból létrehozott globális magasságmodellt használja, amelyből a GPS által szolgáltatott pozíción található értéket olvassa ki. Annyi előnye van a GPS magasságméréséhez képest, hogy ez ugyanazon a ponton ugyanannyi lesz minden napszakban, viszont az emeletes ház előtt állva is ugyanannyit fog mutatni, mint a ház tetején. Természetesen nagyon jó, hogy van ilyen, hiszen mindig jól jön egy biztos magasságérték, pl. a barometrikus magasságmérő durva kalibrálásához.

  4. Card2phone ismét 4$ lett

  5. Koszi 😉

  6. Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogy tudok apple id címet csinálni? Mindent kitöltöttem, csak sekuriti codot és postcodot vagy mi a fenét kér. Azt honnan vegyem???

  7. Movie360 -> 4,49 € 🙁


Add a Comment