fbpx Skip to content

Az IGN.com idei jó szokásához híven március hónapban is ingyenessé tett egy nagy nevű játékot. A tavasz első hónapjában a Prince of Persia: The Shadow and the Flame az ajándék alkalmazás.

princeofpersia2

Régen hatalmas nagy rajongója voltam a Prince of Persia-nak, játszottam vele számítógépen és mobilon is, egyszerűen imádtam, jó történettel rendelkezett, akciódús, látványos és izgalmas volt. Majdnem nagyot kellett csalódnom ebben az epizódban, ugyanis a gesztus-vezérelt irányítás borzalmas lett és ez az alapbeállítás, és nem is szól a játék, hogy van joystickos és gombos változat is, pedig van. Gyorsan állítsátok át a vezérlést – legalábbis ja nem lehetett volna átállítani, az számomra a játék végét jelentette volna. A játékmenet teljesen lineáris, nem lehet eltévedni, csak futnod, ugrálnod és harcolnod kell a herceggel. A Prince of Persia hangulatot nagyjából hozza a játék, de azért bőven volt már jobb mobilos rész.

Trükk, amivel most ingyen szerezheted be

princeofpersia

Ahogy már megszokhattuk, az ehavi akció sem érhető el Magyarországról. Ahhoz, hogy itthon is letölthessük a játékot, kell egy VPN kapcsolat (korábban már írtunk egy ingyenes VPN lehetőségről), amivel elhiteted az IGN oldalával, hogy mondjuk az USA-ban vagy (ott biztosan megy az akció), így már nem írja azt, hogy az akció nem elérhető az országunkban, hanem megkapjuk a kódot. A redeem kódot sajnos magyar Apple ID-val továbbra se tudjuk felhasználni, de amerikaival például igen. Az akció keretében kapott kód az alábbi országok App Store-jában váltható be:

moderncombat3

Ha nem tudod hogyan kell a kódot beváltani, itt találsz hozzá segítséget. Amennyiben rendelkezel VPN kapcsolattal, vagy épp az akcióhoz megfelelő országban tartózkodsz, de nincs olyan Apple ID-d, amivel működne is a kód, akkor ebben a cikkben megtalálod, hogyan kell megfelelő ID-t létrehozni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. a linken a modern combat jön be… (?)

  2. Nekem ez a kulfoldi apple id dolog nagyon nem megy


Add a Comment