fbpx Skip to content

Frissítés – az iPhone 5c 8GB ára

Friss információink alapján a 8GB-os iPhone 5c ára itthon 167.900Ft lesz, tehát gyakorlatilag 18.000Ft-tal olcsóbb, mint a 16GB-os változat. A megjelenés idejéről egyelőre nincs információnk.

***

Tegnap még csak pletyka volt, de ma már tényként kezelhetjük, hogy az Apple bevezeti az olcsóbb, de így 8GB-os iPhone 5c-t. Az angliai O2-nél már elérhetőek a szolgáltató árai, ami a 16GB-os változathoz képest körülbelül 50 fonttal lehet olcsóbb, tehát maximum 15-20.000Ft-ot spórolhatunk azzal, ha nem a 16-os, hanem a 8GB-os változatot vásároljuk.

Screen Shot 2014-03-18 at 10.15.32

Időközben a német Apple Online Store-ba is felkerült a készülék, így már pontosan látjuk, hogy euróban 599 helyet 549-ért kaphatjuk meg, tehát a németeknél már csak 15.000Ft-al olcsóbb a készülék. Szerintünk itt már nem érdemes ezen gondolkozni, a 8GB nagyon kevés tárhely. Természetesen ez leginkább a szolgáltatóknak lehet jobb, mivel ott tudnak a készülék árával játszani, így ismét érdemes megvárni, hogy a Telekom vagy a Vodafone árai hogyan alakulnak.

Hazánkban jelenleg még nincs hír az új készülékről, de a német és a magyar Store-ban lévő iPhone 5c-k árai szinte teljesen azonosak, így én nem látom azt, hogy sokkal olcsóbb lenne itthon ez a készülék, mint a németeknél, tehát körülbelül 171.000Ft-ért lesz kapható itthon a gyári független 8GB-os változat. Amint hazánkban is elérhetővé válnak, frissítjük a cikket!

Az iPad 2-t végleg leváltja az iPad 4

ios7-ipad2-3

Már ideje volt, hogy az Apple lecserélje a belépő szintű táblagépét. Így most már teljesen kivonták a forgalomból az iPad 2-őt, és helyére kerül az iPad 4, melynek az ára most 118.900Ft-tól kezdődik, tehát a 16GB Wi-Fi-s változat. A 3G-s ára pedig 158.990Ft. Én egyébként nem vagyok az iPad 4 híve, szerintem az Air olyan szinten jó lett, hogy semmiképp sem vásárolnám meg az olcsóbb változatot, de nyilván mindenki a saját pénztárcájának az ura. A készülék hamarosan felkerül az iSTYLE weboldalára is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. Az Air pont semmit nem tud az iPad4-hez képest, valamint ugyan olyan gyászosan fut rajta az iOS 7.1 is.

    iPad 4-re visszasírnám az iOS 6.x-et, ott hihetetlen sebességgel futott.
    Az meg hogy még mindig össze tudom omlasztani a springboardot 15 másodperc alatt a multitasking gesture-el még iOS 7.1 alatt is az nevetséges.

    Egyre biztosabb hogy kipróbálok egy Lenovo Thinkpad 8-at amíg az alma összeszedi magát mert ez nevetséges.

  2. Fleshmannel tökéletesen egyetértek,én az iOS 6-ot nem csak iPadre sírom vissza,hanem iPhonera is.. Ezért is vàltottam le a 4S-em S4-re,megbànàs nélkül.. iPad maradt,remélem csiszoljàk a sima minire is..

  3. Sose láttam értelmét a 8Gb iPhone-nak!

    Közérdekű kérdés!

    Várható-e a közel jövőben (fél év), hogy kezdtek valamit ezze az oldallal? Mert tényleg a legrosszabbak közt van (nem a tartalommal meg a hírekkel, cikkkekkel van baj sőt ezek teljesen jók hasznosak, építőek) hannem az oldal működésével 5-ös iPhone-ról 4-5 másodperc mire megjelenik valami a kijelzőn +még mire az betőltődik (mert ugye addig ne indúlj el mert visszaugrik az elejére, hogy baszná meg) plusz még persze 10másodperc múlva megjelenik a dobókockátok ami kiüti az első cikket így mikor pont rá nyomnék lejebb ugrik az egész pont belekatintok a reklámba ami hát tiszta felüdülés!

    Utólag amúgy hozzátenném ha swipe mozdulattal térünk vissza az előző oldalról akkor az egész meg fagy 3-4 másodpercre majd újra az oldal tetején találod magad ami baromi jó! Szóval egyszóval ez így nagyon szar! Ha hamarosan nem lesz változás én biztos keresek másik oldalt, mert egyszerűen megőrülök ezektől (persze nem a nettel meg az opvel van baj, mert más nagyobb oldalon sose tapasztalni ezeket a iszonnyú lassulásokat!

  4. @swayze: használd az alkalmazásunkat, abban ezek nem fordulnak elő.

    az oldalon folyamatosan dolgozunk, de mivel a különféle funkciók különféle plug-in-eket igényelnek, így van, hogy nem minden működik mindig úgy, ahogy kellene. ezek mind külső fejlesztésű plug-in-ek, így mi magunk nem tudjuk ezeket feltétlenül javítani.

    az oldal tetejére azért ugrik vissza valószínűleg, mert a beágyazott tartalmakat a görgetés közben még nem töltötte be, így a Safari a félkész betöltést befejezve felugrik felülre. hogy ez egy plug-in hibája-e, vagy a Safari sara, azt passz, de azt tudom, hogy több más oldal esetén is folyamatosan bele lehet futni ilyesmibe.

    a dobókocka alatt nem tudom, mire gondolsz.

    a betöltési idő nálam maximum 2 másodperc, hogy behozza a cikkek listáját a Safari, egy hosszabb cikk kevés képpel szintén ilyen 1-2 másodperc. tehát elképzelhető, hogy mégiscsak a nettel vagy a Safari cache-sel lehet valami nálad, de ezzel nyilván nem nagyon tudunk mit tenni, lásd mondjuk EDGE esetén biztos, hogy lassabban tölt majd be, mint 3G-n (vagy pláne LTE-n). a másik, ami lassíthat ezen, amikor egy frissen kitett cikk után nagy terhelést kap az oldal. ezen meg csak a szerveres háttér komolyabb fejlesztésével lehetne segíteni, ami jelenleg túlnő a lehetséges keretünkön, de nyilván igyekszünk ezen is folyamatosan javítani, mert ez nem jó.

    tehát ezért javaslom, hogy használd az alkalmazásunkat, abban a fent leírt problémák nem fordulnak elő. de természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy az appon kívül se legyen semmi gond. mindenesetre egy Safari cache törlést érdemes megpróbálni, illetve adott esetben egy “tavaszi nagytakarítás” sem árthat, mert az is nagyon sok problémát megold: http://szifon.com/2012/12/21/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-furcsa-dolgokat-produkal-a-keszulekunk/

  5. @ujlakandominik:
    Az érem másik fele hogy iPhone 5 on viszont kifogástalanul megy már az első kiadott verziók óta, valamint 4/4s is újra fullos a 7.1-el.

    Szerintem lesz még az S4-ből iPhone, de ne legyen igazam:) De ha már droid akkor csak Nexust vennék.

  6. nekem van i4s, i5s, ipad mini es osszesen már hibatlanul mukodik a ios 7. felesegemnek az ipad air ja egyszeruen csodalatos, hihetetlen sebesseg, mAr nem fagy semmi. nem vennek ense mar air alatt semmikepp, max ipad mini retinat

  7. 8GB? Én még emlékszem mekkora volt az update ipsw, mikor 2.0.2-ről frissítettem, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
    Azóta sok dolog megváltozott, nekem meg már akkor is 16GB-os volt a 3G-m.
    Mennyit is hízott ezalatt a(z) (ma már) iOS?
    Ilyet árulni alantas és nevetséges.
    Aki megveszi, meg is érdemli.

  8. Hát mit mondjak..Basszott olcsó lett..8 GB amiből kb 6 a tiéd? Mire elég az???? És rohadt olcsó lett. Kb 100 körül adnák,,tarotarolnak de így csak pecsételt a 3 millió raktárkeszletet 16rol 8 gb-osra. Gratula.

  9. Jadeye!

    A dobókocka az a reklám ami az főoldal tetején van lehet forgatni jó pofa csak a random előjövetel a szívás vele!

    Tudom az alkalmazás na meg még ott a flipboard is, de valahogy képtelen vagyok rájuk átszokni (az alkalmazásotokat már letöröltem rég, de a flipboard fent van meg be is vagytok rajta állítva csak hát valahogy nekem mindig a safari az első és ugyan így vagyok a mobilarena meg a prohardver párossal is, hogy hiába van mind kettő beállítva flipboardba akkor is safarin nézem meg őket, mert egyszerűen ott látom át az egészet +ott veszem észre, hogy esetleg van egy olyan rovat oldal ami érdekne)

    Én nem tudom, hogy kinél, hogy van nekem ezt ma megint lte mellett csinálta ezért írtam, hogy nem a net, mert változó ugyan, de sűrün előfordúl nálatok, az ugrálást viszont csak nálatok csinálja és ez állandó.

    Abba teljesen igazad van, hogy már rá férne egy recovery mert olyat tényleg régen kapott (kb 8-10 hónapja)

  10. Sziasztok. Olyan kerdesem lenne, hogy ha van egy ipad 2 32GB 3g peldanyom es beviszem h valami baja van jotallas alatt akkor szerelik vagy adnak egy ujabb tipust?

  11. xabfx: attol fugg hogy mi a problema,de 99,9%-ban kicserelik a keszuleket,ujabbat sose fogsz kapni,mert meg a 3Gs is van raktaron.. Nekem a 4S-em 6x csereltek

  12. On:
    16gb-osat kellett volna jól lenyomni akkor talán vinnék is nem kiadni egy 8ast.Még úgy is hatalmas lenne rajta a haszon.

    Off:
    iPad 2-öm van és zökkenőmentesen fut rajta a 7.1.

  13. Nekem i4-től i5s-ig az összesen gyönyörűen futott a 7.0, a 7.1 pedig varázslat *-* (i4-en néha kicsit döcögős volt a 7.0, de ha ezt akadásnak látjátok, akkor droidot kezetekbe se vegyetek…)

  14. @fleshman: én merek veled kötni egy fogadást, hogy az i4 mennyire nem fullos… ha nyerek enyém a telefonod ha te nyersz tied az enyém. hogy mennyire akad még mindig. i5 és 5s valóban fullos.

  15. Én le akartam tölteni a szifon alkalmazást az AppStore-ból, viszont azt írja az alkalmazást nem lehet letölteni…
    Wifin vagyok 3G-ről le lehet tölteni, de nem értem WiFi-ről miért nem tudom mikor van netem… Gépen is van és Safari is betölt minden oldalt (egyébként semmilyen alkalmazást nem tudok letölteni, mert mindre azt írja…..)
    Valaki mondana erre valamit?
    Újra indítás megvolt.

  16. Asus14:

    Jelentkez ki a store-ból majd újra be! Vagy ha esetleg fizetős akuntod van és nincs pénz a karidon akkor freetnse tudsz tőlteni!

  17. Nem oldotta meg a kijelentkezés sem.
    Nincs hozzáadva bankszámla.

  18. Ez az 5C az apple leggázosabb húzása jó régóta… Nyolc gigával meg aztán tényleg, főleg ennyiért.

  19. I4-en gyorsabb maga a rendszer,és az alap funkciók is sokkal jobban használhatóak!Viszont a játékok szaggatnak rendesen.Tudomásul kell venni hogy egy egy magos processzor van a telefonban!Párom nem használ játékokat,csak telefonál,sms-ezik,netezik,fotóz.7.1-el ezek a funkciók tökéletesek.Ha más is kell,akkor szükséges az i5,5s.

  20. @asus14: ha bármire ezt írja ki, akkor ott nálad lesz a gond. be van pipálva iTunes-ban a gépen, hogy automatikusan szinkronizáljon a számítógépeddel a készülék, ha rádugod? ha igen, ott vedd ki a pipát, és próbáld újra.

  21. @Jadeye: Így sem lett jó, most már olyat is csinál, hogy ha benne vagyok egy alkalmazásba akkor nem pörög a kis töltés az óra mellett(mikor netkapcsolat van, nem tudom jobban elmagyarázni), de amikor kilépek a home screenre akkor meg pörög folyamatosan mintha töltene le valamit miközben nem tölt semmit.

  22. @nigo20: haha iphone 4 en az ios 7 néha döcögős?? Ember fogtàl te màr nexus 5 -öt a kezedben?? Nem tudod miket beszélsz…android laggol című cikizés pàr éce volt igaz…ja ,ne 20 ezer forintos kínai hájcsunvu telefonokat nyomkodj 2.3 as gingerbread en. 4.4-villàmgyors…ios elbujhat…

    Az àrazàsrol meg annyit hogy vicc…
    15.000 el olcsobb? Egy tokot tudsz venni belőle. 8gb ból elérhető kb 6 ha màkod van de akkor fifa 14 et meg garage band et ne telepits… 80-90 ezer között nyomnàk akkor ok…


Add a Comment