fbpx Skip to content

A Rovio is rájött, hogy akármennyire is jó az Angry Birds játékmenete, a végtelenségig nem lehet ugyanolyan játékokat, csak más-más köntösben kihozni, viszont ha már ennyire jól kiépítették a brandet, kár lenne veszni hagyni ezeket a szerethető kis madarakat és malacokat.

Angry-Birds-Epic-Main-Teaser-Image-640x349

A Rovio pár napja egy rövid videóval hintette el, hogy hamarosan valami újjal készül. Az új játék címe Angry Birds EPIC és egy középkorban játszódó, körökre osztott stratégiájú RPG lesz.

)

Az EPIC a malacok szigetén, Piggy Island-en fog játszódni, ugyanott, ahol az Angry Birds Toons részei és az Angry Birds GO! is, és most majd végre bejárhatjuk az egész szigetet a törzsi faluktól a havas hegyekig, a tengerparttól a rejtélyes barlangokig. Amint láthatjuk, a madarak és malacok ellenségeskedése nem egy új keletű dolog, ugyanis már a középkorban is egymás gyepálása volt az egyik hobbijuk.

Angry-Birds-Epic-Characters-Knight-and-Mage-Screenshot-v2

Ebben az új részben a szerepjátékokból már jól ismert kasztokba fognak tartozik a madarak, Red lovag lesz, Chuck pedig mágus, a többi kasztról és képviselőiről egyelőre nincsen hír. A madaraknak a csatákban szerzett tapasztalati pontok segítségével (mint ahogyan a hasonló játékokban már megszokhattuk) fejleszthetőek lesznek a képességei, de nem csak maguk a karakterek, hanem a fegyvereik is, mint például a fakard, a serpenyő és botszerű valami szivaccsal a végén. A disznókat pedig a már említett módon, körökre osztott csatákban kell móresre tanítani.

Angry-Birds-Epic-Weapons-Upgrades-and-Battles-640x273

Angry-Birds-Epic-World-Overview-640x361

Az Angry Birds EPIC megjelenési ideje még nem ismert, de első körben tesztüzem gyanánt csak Kanadában és Ausztráliában lesz elérhető, és csak ezután a világszerte. Nagyon EPIC lesz, én már nagyon várom!

És ti?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Engem hidegen hagy….


Add a Comment