fbpx Skip to content

Mikor elkezdtem tesztelgetni a Logitech PowerShell MFi kontrollert, rengeteg játékot gyűjtöttem és mai játék, a Trouserheart is egy ilyen. A kontrollerről bővebben itt olvashattok és a SzifonStore-ban tudjátok megvásárolni.

trouserheart1

A Trouserheart egy nem túl hosszú, de annál élvezetesebb kis játék, melyben egy királlyal kell küzdenünk végig magunkat, mert egy gnóm (én neveztem el így) ellopta a nadrágját és nem túl méltóságteljes, ha az uralkodó szívecskés boxerben ül a trónon. A story nagyjából ennyiben ki is merül, a királyunk kastélyról kastélyra jár, hogy megtalálja a nadrágját és mindent és mindenkit meg kell ölnie, aki az útjába kerül, míg el nem jut a nadrágig. A story végét nem fogom lelőni, mert nagyon ötletes és vicces.

A király fegyverzetét a pályákon megszerezhető aranyból tudjuk fejleszteni, több kategóriában is: kard – sebzés, pajzs – védelem, szívecske – élet, korona – a megszerezhető arany mennyiségének növelése. A fejlesztések 3 nagy lépésből állnak és minden ilyen nagy lépés elérése után nem csak az értékek változnak, hanem a király kinézete is, a végére például elég brutális pallossal kaszabolja az ellenséget.

trouserheart2

A pályákon változatos ellenfelek találhatóak. Vannak itt ember ellenfelek, akik lehetnek harcosok, varázslók, stb., de vannak különböző varázslények is, mint például a földből előjövő gonosz csápok, vagy a pénzt rejtő gyümölcszselé és a már említett gnómok, melyek pénzt illetve életet lopnak tőlünk. Minden pálya több kisebb “teremből” áll és csak úgy haladhatunk tovább, ha az adott helyiségben mindenkit a túlvilágra küldünk. Továbbá minden pálya végén található egy főellenség, aminek legyőzése pár esetben trükkös és főleg náluk fontos, hogy a király fegyverzete elég erős legyen. A pályák hosszától függően 1-2 tábortűz is található, amelyek mentési pontként szolgálnak, illetve itt van szívecskés hordó, amiből fel tudjuk tölteni az életünket.

A Trouserheartot nagyjából 1-1,5 óra alatt végig lehet játszani, ami nem túl sok, de mégis élvezetes és jó kis játék. Az MFi kontroller használata ennél a játéknál nem adott plusz élményt, ugyanis csak a D-Padra és egy tetszőleges gombra volt szükség a játékhoz, amivel kaszabolni tudtunk. Futtatásához iOS 5.0 szükséges csak.

[appstore id=”685301907″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. A játékot végigjátsszák, könyörgöm. Nem tudom miért terjedt el ez a hülyeség, de egyre többet látom. Kijátszani valamit, azt jelenti, hogy csalni, átverni.

  2. Kártyát is lehet kijátszani és nem vettem át közben senkit = )

  3. *vertem
    Szeretjük az autocorrectet.

  4. Igen, tudom. Szándékosan nem írtam le az összes jelentését, csak a leglényegesebbet. De kártyalapot kijátszani megint mást jelent, annak sincs köze a kártyajáték végigjátszásához.


Add a Comment