fbpx Skip to content

Akik szeretik az FPS játékokat, azok biztosan ismerik a Modern Combat sorozatot a Gamelofttól. A széria már 6 részes, igaz, a legutolsónak 5-ös a számozása, de a negyedik, a Zero Hour, és az ötödik közt is volt egy része, de azt nem számozták a fejlesztők. Most a 2012 decemberében megjelent Zero Hour című epizódot lehet az IGN.com segítségével ingyen beszerezni.

moderncombat1

A Modern Combat 4: Zero Hour egy napjainknál csak kicsit későbbi időkben játszódó modern háborús FPS. Nem sokat tudtam vele játszani, csak az első küldetést játszottam végig és egy kicsit multiztam, de már ilyen kevés játszás után is azt kell, hogy mondjam, nagyon jó kis játék. Az irányítás az, amit az elején nagyon meg kell szokni és beállítani a saját igényeknek megfelelően, különben gyorsan elvérezhetünk. Miután viszont megszoktuk az irányítást, egy nagyon jó, akciódús játékélményt kapunk gyönyörű grafikával (csillog, villog, robban minden, ahogyan kell), amiben változatos helyszíneken és izgalmas küldetésekben vehetünk részt. A Zero Hour-ban van egy rakat küldetés és többféle multi mód is, amit facebook vagy Gameloft ID segítségével akár a barátainkkal is játszhatunk. A játékból én egyedül a kontroller támogatást hiányoltam, de mivel nem mai játék már, így érthető is, hogy ez az epizód nem fogja megkapni az MFi kontroller támogatást. Kedvcsinálónak itt egy jó kis videó:

Trükk, amivel most ingyen szerezheted be

Az IGN.com ‘A hónap játéka’ akciójának keretében most az oldalukon igényelhető egy Redeem kód, amellyel ingyen letölthető a Modern Combat 4: Zero Hour.

moderncombat2

Ahhoz, hogy Magyarországról is letölthessük a játékot, kell egy VPN kapcsolat (korábban már írtunk egy ingyenes VPN lehetőségről érdemes azzal megpróbálni), mi amerikaival próbáltuk, amivel elhiteted az IGN oldalával, hogy az USA-ban vagy, így már nem írja azt, hogy az akció nem elérhető az országunkban, és így megkapjuk a kódot. A redeem kódot sajnos magyar Apple ID-val nem tudjuk felhasználni, de amerikaival természetesen igen. Ráadásul az akció és így a kód is elvileg az alábbi országokból is működik:

moderncombat3

Kérem a külföldi olvasóinkat, hogy ha épp ezekből az országokból olvasnak minket, akkor próbálják ki, hogy kapnak-e ott kódot és írják meg kommentben, hogy honnét sikerült. Amennyiben rendelkezel VPN kapcsolattal, vagy épp az akcióhoz megfelelő országban tartózkodsz, de nincs olyan Apple ID-d, amivel működne is a kód, akkor ebben a cikkben megtalálod, hogyan kell megfelelő ID-t létrehozni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. egyesult kiralysagban mukodik, koszi!

  2. Kodom van.applestore-bol kell leszedni?hova kell irni a kodot? Csak mert nem akarok 7$ fizetni

  3. jön is… kösz (chrome+hola a legegyszerűbb)

  4. Köszönöm szépen! Jó kis trükk! Legegyszerűbb ha App Store-ból letöltöd TunnelBeart, regisztrálsz rá, VPN-t bekapcsolod aztán IGN oldaláról gond nélkül megkapod a kódot, amit amerikai Apple ID-val beváltasz. Két perc alatt megvan. Csak VPN-t kapcsold ki amikor már jön le a játék.

  5. Sikerult!kofom volt csak nem tudtam h a reedem opcioba kell-e beirni vagy a jatek vasarlasanal valahova:)
    Es ez kiveteles alkalom vagy van ilyen rendszeresen?erdemes nezegetni az oldalt?

  6. sziasztok! a VPNt hogy tudom bekapcsolni hogy letötsem a játékot?

  7. Svájcbol müködik

  8. UKbol mukodik

  9. UK-bol mukodik, es egy tavalyi akcio soran meg a magyar appstore kontommal is sikerult bevaltani. Bar van magyar, uk, es amcsi kontom is, a uk-t preferalom.

  10. Már fel is tettem!

  11. Svédországból is működik.

  12. A ModernCombat-nak csak 4 része van, macre is van egy, de azzal együtt még mindig csak 5. A modern combat 5 csak tavasszal fog megjelenni, ami az ötödik része lesz iOS-on.

  13. És a negyedik és a még meg sem jelent verzió között sincs semmi, a Modern Combat 4 Zero Hour az utolsó kiadott rész a sorozatból.

  14. Canada müködik

  15. Németországból USA account-tal sikerült

  16. France terûletrol is megy..

  17. Németországból, Német acc-tal megy simán.

  18. Szuper játék rég játszom en cydia keresztül telepitetem ugy is ingyenes 🙂

  19. Nagyvárad(Erdély) mukodik!!!!

  20. 7WJKXF4KPTTP

    Itt egy kód (nekem már meg van a game, de uk-ban lakom valakinek jól jöhet, gondoltam. Remélem nem egyedj a kód.
    Akinek sikerült beregisztrálnia, írjon egy hozzászólást legyen szíves!
    Köszi!

  21. Kicsit off: kulfoldi id-hez azert valami kulfoldi telszam, cim is ke nemde?! 🙂

  22. Tudom ajánlani a Tongbu alkalmazást,amiben majdnem minden alkalmazas megtalálható,ami az AppStoreban is!:)ingyenes minden!:)

  23. Hollandiában megy simán.

  24. Olyan VPN program vagy más lehetőség van, hogy a Telenorral elhitessem, hogy Magyarországon vagyok és tudjak MyTV-t használni?

  25. Egyedi a kód sajnos!
    Már próbáltam idownloadblogon is fent volt 1-2 hete a cikk,hogy ingyenes.
    Ott is osztottak meg kódot azokat próbáltam,de nem működött.:(
    De ez a vpn-es téma gond nélkül megy Magyarországról Ausztrál account-tal.:D

  26. @fearking, @xnotimeforlovex: nyilván minden redeem kód egyedi, de egy adott kód bárki által felhasználható, tehát nincs eszközhöz kötve.

  27. Már nem érvényes?

  28. @docnorbi96: ez egy majdnem másfél évvel ezelőtti cikk, tehát ami 2014 januárjában volt a hónap játéka kiválasztottja, az 2015 júniusának végén már nem akciós.

  29. Köszönöm! Valami más lehetőség van esetleg a játék ingyenes beszerzésére?


Add a Comment