fbpx Skip to content

Kétségtelenül a Mophie az egyik legnépszerűbb tok- és külső akkumulátor-gyártó cég, ha az iPhone készülékeinkről beszélünk. Idén azonban az egyszerű tokba épített akkumulátorra még rátett egy lapáttal a vállalat azon lépése, hogy most már tárhelyet is integráltak a tokba, így a már meglévő 16/32/64 GB-os készülékünket további 16 vagy 32 GB-tal bővíthetjük ki.

sp-ip5s-blk_blk-wht_blk-ip_front-back-3qtr_group_2000px

Az új Space Pack szintén a Juice Pack termékcsaládra alapozva jött létre és viszi tovább annak a már kialakult “hagyományát”, tehát minőségre és kinézetre nem lehet panaszunk. A kinézetét tekintve igazából nem találhatunk túl sok újdonságot, hiszen szinte ugyanúgy néz ki, mint az előző generáció. Teljesítményét tekintve pedig nem kevesebbet ígér, mint hogy megduplázza az iPhone-unk élettartalmát a beépített 1700 mAh-es akkumulátornak köszönhetően. Az új tok is rendelkezik természetesen extra kivágásokkal a hangszóró helyén, valamint hátsó LED fényekkel, amelyek mutatják az éppen aktuális töltöttségi szintet, akárcsak az előző modell esetében.

mophiespacepack13-1

Az extra tárhely képes lesz tárolni bármilyen típusú tartalmat beleértve a képeket, videókat, zenéket és dokumentumokat. Természetesen ezeket egy külső alkalmazáson keresztül tudjuk majd elérni, amelyet a Mophie külön erre a célra készített.

A Space Pack március 14-én kerül majd forgalmazásra ezüst és fekete színekben, 150 dollár lesz a 16 GB-os modell és 180 dollár a 32 GB-os.

Mikor először megláttam ezt a tokot, azonnal elgondolkodtam, hogy vajon jobban megéri-e egy ilyen tok vásárlása ahelyett, hogy egy nagyobb tárhellyel rendelkező iPhone-t vásárolnánk? Valójában ha kiszámoljuk, hogy ha veszünk egy 16 GB-os iPhone 5s-t és hozzáadjuk a 180 dollárt, akkor összesen megközelítőleg 260 ezer forintra jövünk ki, ami közel 29 ezer forinttal olcsóbb, mint a 64 GB-os modell, azonban van egy “állandó” extra tokunk, ami viszont tölti is. Tehát valamit valamiért, viszont aki a jelenlegi telefonját szeretné kicsit “felturbózni” annak garantáltan egy remek kiegészítő lesz. 😉

Te használsz jelenleg külső akkumulátort?

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Remelem 4/4S re is csinalnak ilyet?:)

  2. 4S-eshez én is vevő lennék

  3. Használok,Heliumot.iphone 5 esetén nagy fekete pont,mert nem képes az adat kommunikációra. Előtte iphone 4 s-én volt, hozzá Mophie juice Pack Air volt . Az képes volt az adat kommunikációra szinkron, autó hifi iPod támogatás.mind ez a megváltoztatott csatlakozás miatt 23000-forintért.namost megveszi valaki 36000-forintért,és amikor rádugja a gépre,gondolom Micro usb-s kábel segítségével,nem fogja a pc felismerni,csak tölteni.nagy lesz az öröm.

  4. Még kiegészíteném annyival,hogy állandóan szét kell húznom a tokot ,ha szinkronizálni akarok.nagyon elszúrták,és nem olcsó.

  5. én biztos vevő lennék,ha csinálnának 5c-re is,bár,gondolom azt várhatpm egy darabig 🙂

  6. @valakizsoca: de van wifi sync ergo lényegtelen a kábeles megoldás.

  7. Kinek kell ez az undormány? Elbunkósítja a szép iphonet.

  8. Én most rendeltem egy 30 Ah-es Power Bankot. Elleszek szerintem vele egy darabig és ötöd ennyibe került. Mondjuk nagyobb is mint egy tok de valamit valamiért.

  9. Igazad van(wifi sync),de ettől ,még nem támogatja az autó hifim,ami iphone 4,4S esetén nem volt probléma és amikor megvásároltAm a Heliumot az istyle üzletben,ők sem tudták,hogy ezt nem tudja a tok az iphone 5,5S csatlakozásának megváltoztatása miatt,és ez elég bosszantó. Egyébként,le a kalappal az istyle üzletben dolgozó Emberek előtt.

  10. Igen a reklám videó nagyon ott van!
    Igen egy ilyet is akarok.


Add a Comment