fbpx Skip to content

Azt hiszem, mindenki leejtette már legalább egyszer a telefonját. Ilyenkor megszűnik az idő, és imádkozunk, hogy ne törjön vagy sérüljön meg a készülék.

Gondolom, a Honda nevű autómárkát mindenki ismeri. Az egyik mérnöke úgy gondolta, hogy megépíti azt az iPhone tokot, ami légzsákkal védi a készüléket a komolyabb esésektől.

honda-smartn-case

Több hónapos kísérletezés után megszületett a Case N, mely egy picit méretesebb telefon tok, ami persze tartalmazza a légzsákot is. A tok természetesen csak koncepció, tehát megrendelni nem lehet, azonban a Honda elkészítette nekünk, hogy lássuk milyen is lenne egy ilyen kiegészítő a szeretett okostelefonunkhoz.

Nézzétek meg az alábbi videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. az milyen iphone a kepen? 🙂

  2. Ja! Kezdjük azzal, hogy az ott egyáltalán nem iphone!
    Meg ez bele se férne a zsebünkbe, meg milyen súlya lenne már!

  3. Merem feltételezni, hogy ez egy vicc

  4. @kutitomi: @j: Csak nem írhattam a cikk címébe, hogy Android :)) Amúgy szerintem mindenkinek a képzelete elég arra, hogy behelyettesítse az iPhone-t.

  5. Én is arra gondoltam egyből, hogy a kísérletezések során inkább Androidot használt mint iPhone-t. 😀 De amúgy szerintem is csak vicc, annak ellenére, hogy valóban megcsinálta. Én két év alatt egyetlen egyszer ejtettem le az iPhone-omat. Akkor sem maga az iPhone esett ki a kezemből, hanem a régi öreg kitágult tokból csúszott ki. Persze így se nem lett semmi baja a SGP bumper-nek köszönhetően. 🙂 (Mellesleg van egy Moshi tokom is, meg egy Griffin case-em is, ami 2-3 méter magasból való eséstől is 100% véd.) Szóval egy a légzsák így ebben a formában kicsit nevetséges, nem hinném, hogy bárki is használna ilyent, főleg a méreteit tekintve, még a legelvetemültebbek sem. 🙂 Ez után gondolom jön az atombiztos bunker, ami olyan lesz, hogy riadó esetén gyorsan leengedik egy zsinoron az iPhone-t egy 75 méter mélyen lévő kis mini bunkerbe. 😀 Na mindegy… azért vicces ez a légzsák. 🙂

  6. admin:
    azert volt a smiley… 😉

  7. Lényeg hogy a csávó magyon beleélte magát:) jókat mosolyogt a fején:D

  8. Sajnos ilyen cikkeket kell közölni, mert érdemben semmi sem történt az apple háza tályán. Ez az egész egy vicc. Igen hervatag a dolog, jb sehol, és a bloggerek hasonlitják össze az ios-t az androiddal??!!! Nekem 3 db szifon van a tulajdonomba de igazandibol semmi jo progi, csak bohoc cikkek !!!!! Ha találnék egy 5 s méretű hasonló hw androidot már húznék is a p… Át!!! Ez csak egy szenvedés. Ja persze valakit szorakoztat , hogy megjelenik hetente egy tamagucsi progi a szifonra! Gondolom most mekkora bunko vagyok, de ennyi lovét beleöltem és a " piti android" simán megaláz! Ugyanis nincs változás

  9. @paja: Azt kifejtenéd, hogy milyen nélkülözhetetlen alkalmazások nincsenek iPhonera, amikkel tele van a Play Store?

  10. Pl. Gps tavolsag mero, ami egy adott szakaszt pontosan mer,0-50 meterig meteres pont.
    Chairgun 3 ami nekem kene, nem az ezer eves pro, egy pontos jol mukodo world pdf converter balisztikai program legalabb egy ami jol mukodik ( androidra 12 db van) stb. Ezek mind vannak az androidra.
    Hidd el ez nekem faj a lejobban.
    At hogy frocliznak a sport tarsaim, a barataim az csak hab a tortan.

  11. De aleg szomorubb az egeszben, az hogy az androidon letoltom a progit kiprobalom , ha megfelel megveszem! ( nem a tortet hasznalom)
    A jb ez vot a lenyeg a szamomra kiprobaltam , minden ok megvettem. Most csak fizetek torlok fizetek torlok.
    Az automban van navi, de az igo t megve az iosre a full europat, de a riboton frissebb a hun , de , at Terkep :(((( na ezert fizess!

  12. Ja pl Delcam power shape sosem lessz!

  13. Mar ios re reklam sincs:)))))))

  14. Nézd meg a holnapi fontos cikket.
    Újabb rozsszín bummper a gipszétől,
    Steve jobs kedvenc kávézója.
    Újabb frissítés a fogd meg a macskát játékhoz!
    Stb
    Remélem most kizárnak………

  15. Ha nem volna cikk, akkor meg azert nyavajognatok… Nyomjatok inkabb egy lol-t vagy vmi… 🙂

  16. Ez egy reklám, ami arról szól, hogy a cég mennyire megszállottan áll hozzá egy- egy felmerült probléma megoldásához. A mai elgépiesedett világban, ahol a gyárak ontják magukból az eldobható, személytelen műanyag termékeket, ott továbbra is emberközpontú maradt. Ez valami olyasmi, amit sztívbálmerék szoktak mondogatni, aztán a fele sem igaz. Tulképpen ez a helyi dzsoniájv imidzset próbálja betenni a néző elméjébe. Biztos csupa ilyen gondos fejlesztéssel van tele az új autó is, amit most rohanok megvenni, mert a másik autógyárnál csak betanított munkások meg ipari robotok dolgoznak önálló gondolatok nélkül.

  17. Még ha normál tok méretben lenne, akkor is több pénzt kéne érte kicsengetni,mint egy javításért. Úgy látszik pangás van a honda-nal, a mérnökök unatkoznak.:)

    Mellesleg tényleg megnézhetnének egy androidot az ios fejlesztők és bizony átvehetnének néhány igen ALAP funkciót.

  18. De szerintem jol ved de nagyon feltuno meg nekem mar 2 iphonem om is volt es egyiket se ejtettem el 3 ev vagy 4 ev alatt pedig csak 12 eves vagyok es olyan tok van rajta ami nem is vedi a telefont csak a karcolasoktol vedi

  19. Kiskocsival huzzuk magunk utan vagy mi ?:D
    Csunya is nagy is…


Add a Comment