fbpx Skip to content

Múlt heti ajánlónkat folytatnánk néhány figyelem reméltó, minőségi, és hasznos termékkel, melyek olvasóink nagy részének hasznosak lehetnek. Ezúttal főként a kiegészítők kerültek előtérbe, de a téli sportok szerelmesei számára is akad egy meglepetés az iPhoneTok.hu jóvoltából.

1

Ballistic Hydra Series iPhone 5S/5 tok

Kezdjük rögtön ezzel, hiszen az időjárás okán egyre aktuálisabbá válhat. Nem másról van szó, mint egy folyadék- és ütésálló iPhone 5S/5 tokról, melyet a méltán elismert Ballistic csapata egyszerűen csak Hydra fantázianévvel illetett. A Ballistic márka nagyjából 6 éve jelent meg a piacon, és az alkalmazottak nagy része magasan képzett mérnök, nagy tapasztalattal a hátuk mögött. A célok emiatt nem is lehettek mások, mint hogy magas ütésállóságú és nagy elégedettséget keltő iPhone tokok készüljenek Ballistic márkanév alatt. A gyártóra jellemző, hogy a karcállóság és a biztonság elsődleges szempont. A téli sportok alkalmával könnyen beázhat készülékünk, ezért a védelem kényes téma, ám itt egy felhasználóbarát megoldás a Hydra személyében. Egyszerű kezelhetőség, kellemes vastagság, betonbiztos védelem: röviden és tömören így jellemezhető ez az iPhone 5S/5 tok. Az IP-68 szabványnak is megfelelő vízállóság mellett (nagyjából 2 méter mélységig) a karcoktól, portól, törésektől (úgy 2,5 méterről ejtve) sem kell tartanunk. Az ajándék övcsipesz a felhasználási területhez mérten nagyon hasznos kis ajándék, és a hasonló termékekhez mérten egyáltalán nem kiugró árcédula sem mondható vészesnek, ugyanis 22.990 Ft-ért megvásárolható ide kattintva.

2

PureGear Lightning Car Charger

Következő két alanyunk az autósok kedvében igyekszik járni, ugyanis a PureGear autós töltőiről van szó. A kiemelkedő minőségű kiegészítőket gyártó márka első modellje a Lightning Car Charger, egy beépített Lightning csatlakozós megoldás, ami mellé még egy USB aljzat tartozik, így egyszerre két készülék töltése is megoldható. Az összesen 10W-os teljesítményt leadni képes páros egy elegáns kinézetet kapott, a töltésről pedig halványzöld led segítségével kapunk visszajelzést, az ára pedig 8990,- Ft, mely ide kattintva megrendelhető.

3

PureGear Dual USB Car Charger

A Dual USB Car Charger egy bikább megoldás, ennek megfelelően egyedülálló, 2,4 A áramerősség kibocsátására képes, így gyorsabban is tudja tölteni iPhone-unkat, mint a többi megoldás. A szivargyújtós megoldások között az egyik legerősebb termék egyidejűleg szintén 2 készüléket képes tölteni, ám ezúttal mindkét csatlakozási lehetőség USB-t jelent. Az ezúttal is hasonló, elegáns, gumírozott felületű termék egyetlen hátránya, hogy kábel gyárilag nem tartozik hozzá, ez egyrészt alacsonyabb árat jelent (6990,-Ft), másrészt ez a probléma ajánlónk következő darabjával könnyedén orvosolható is.

4

Belkin Mixit Lightning kábel

A Belkin Mixit Lightning töltő és szinkronizáló kábele minden újabb csatlakozóval rendelkező Apple terméket támogat. Azt gondoljuk, a gyártót már nem kell bemutatni, hiszen a Belkin az egyik legnagyobb név a kiegészítők piacán. A gyári kábelnél is jobb minőségű, masszív kialakítású kábel jóval tartósabb minden eddiginél, 120cm-es hosszúsága pedig bőven elég az általános feladatokra. Az iPhone 5c színrelépésével megjelent az igény a színes töltőkábelekre is, amit ez a termék szintén lefed: a fekete mellett jelenleg kék, zöld, illetve pink színekben is elérhető. A 6990,-Ft-os ár kicsit ugyan magasabb az Apple által megszabottnál, azonban a hosszabb zsinór, a tartósabb kivitel, és a színválaszték okán ez talán érthető is.

5

Belkin Charge+Sync dokkoló

A cikk utolsó terméke régóta tátongó űrt igyekszik kitölteni, ugyanis egy fémből készített Lightning-csatlakozós iPhone/iPod dokkolóról van szó. A Belkin Charge+Sync dokkoló letisztult formája pontosan illik az alumíniumházas Apple termékek kinézetéhez, de az íróasztal díszeként sem utolsó. A termék beépített kábelének hossza 120cm ezúttal is, ez pedig bőven megengedi nekünk azt, hogy a legideálisabb helyre tehessük az egyébként 10490,-Ft-ért kapható kiegészítőt.

A bemutattott kiegészítőkről további információkért forduljatok nyugodtan az iPhoneTok.hu-hoz akár e-mailben ([email protected]), akár telefonon a +36 (30) 6-428-428-as számon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. A Ballistic Hydra tok 5s-re is jó? Stimmel a vaku kivágása?

  2. Micsoda magasan képzett mérnökök szükségesek egy telefontok tervezéséhez, biztos a nasa-tól csábították át őket! 😀

  3. Szeretnék asztali dokkolót, de szilikon tokban van a készülékem és a Belkin csatlakozója nem elég hosszú így. Erre esetleg van ötletetek? Köszi!

  4. "Múlt heti ajánlónkat"-ban az a szép ParaDuo metál tokok 9990 HUF-ért.
    Vicc nélkül free shipping front china 8.69 dollár/ darab. Én nem vagyok a kereskedelem ellen sőt én is belőlük élek, de azért ehhez pofa kell. Nem tudom nem fogjátok- e letiltani de az aliexpress-en található a zermék….meg még másik 5000

  5. Front = from ( csak kaptam egy kis segítséget a helyesításhoz;)

  6. ezek a utangyartot lightning kábelok mukodni fognak kesobbiekben is ? nem adothat olyan, hogy apple letiltja vmi frissitessel és heló?

  7. Adapter kábbel=14.000Ft

    Mindenkinek elment az esze?

  8. A Dual USB töltőnél nem 2,4mAh, hanem 2,4 Ah. Bár a problémám valójában nem az elírás, hanem a töltő áramerőssége, ami “egészséges töltés” esetében 0,6-0,8 C (!), nem pedig 1,5-2C. Nem akarok itt üzletet rontani, de aki nem akarja idő előtt kinyírni az akksiját, az nem vesz 7ezerért ilyen valamit… Javaslom nézzetek utána a Li-Ion / Li-Polymer akksik töltésének.


Add a Comment