fbpx Skip to content

Lassan belépünk az év utolsó hónapjába, mindenki készülődik a Karácsonyra. Mi is összeállítottunk nektek egy kis csomagot az ünnepi ajándékozásra való tekintettel. Az iPhoneTok.hu-tól beszereztünk néhány friss, ropogós, vagy éppen bevált terméket.

A címből is kiderülhet, hogy a More méltán közkedvelt Para szériájának egyes képviselői vendégeskedtek nálunk, és be kell valljuk, egészen jó benyomást tettek ránk.

Kezdésnek a nemrégiben megjelent, iPhone 5c-hez elkészített igencsak aktuális modellt, a Para Metallic-ot vettük kézbe. A prémium kategóriába tartozó termék eloxált polikarbonátból készült, ami egy szép, csillogós kinézetet jelent ezesetben. A 4 elérhető változat között megtalálhatjuk az ezüstöt, az aranyat, a vöröset, és a királykéket is, így a hölgyek és az urak is egyaránt megtalálhatják kedvencüket a 8990,-Ft-os árcédulával érkező, exkluzív külsőt kapott iPhone 5c tokok között. A Para Metallic iPhone 5c tok részletesen itt megtekinthető.

1

Para Metallic iPhone 5c tok

Az 5c mellett az iPhone 5s-hez (és így a sima 5-höz) is kapható a Para Collection család, amely egyébként félig átlátszó, sokféle színben (fekete, pink, koral, neon sárga, átlátszó) kapható védőtárs az iPhone 5c számára. Ütéselnyelő tulajdonság, nagyszerű színkavalkád jellemzi ezeket a tokokat, és a 6990,-Ft-os árért remek terméket kapunk. Ár/érték arányban szinte a legjobb választás lehet. A Para Collection iPhone 5c tokot részletesen ide kattinva megtekintheted.

2

Para Collection iPhone 5c tok

A Para Blaze X még az iPhone 5-höz jött ki először, ám természetesen az 5s-re ugyanúgy jó, mint a korábbi zászlóshajóra. Az egyik legelegánsabb, legigényesebb iPhone 5s tok a piacon, szálcsiszolt alumínium hátlappal. 4 különféle stílusban kapható, bármelyik mellett is tesszük le a voksunkat, csalódni biztosan nem fogunk. Akik a színes tokokkal ellentétben inkább az Apple-féle szolid eleganciát preferálják, azoknak remek választás lehet az egyébként 9990,-Ft-os áron kapható Blaze X.

3

Para Blaze X iPhone 5s/5 tok

Nagyon hasonló termék a Para Duo Metal fantázianevű sorozat, mely megint csak az iPhone 5s/5 tulajdonosoknak jelent opciót. Az eltérés az anyagban jelentkezik: alumínium helyett eloxált polikarbonátot használt a More, fényes festéssel borítva. A védelemről a szilikon betét kezeskedik, a színválaszték azonban kettőre módosult: ezüst és arany, ami szintén előrevetíti az elegáns megjelenést és szerintünk kiváló karácsonyi ajándék barátnőnk számára.

4

Para Duo Metal iPhone 5s/5 tok

Érdemes még megemlíteni az iPhone 5s/5 termékeknél a sima Para Duo családot, amely a fiatalabbakat célozta meg pulzáló színvilágával, egyediségével. A jelenleg éppen akciós, igencsak vásárlásra buzdító, 4893,-Ft-os áron kapható polikarbonát-szilikon tok megfelelő védelmet nyújt, kirívó kinézettel. Ajánljuk minden színszeretőnek, és természetesen főként a hölgy vásárlóknak, hiszen a piros, narancs, kék, lila választékból bármelyik elnyerheti tetszésüket.

5

Para Duo iPhone 5s/5 tok

Végül, de nem utolsósorban egy nem akármilyen, iPad 2-3-4-re ráaggatható tokot, a Para Blaze-t mutatnánk be pár szóban. A Para Blaze X iPhone tokra hajazó, rendkívül elegáns iPad-védőtárs a hátlapi sérülések, karcok, ütődések ellensége. Tökéletesen használható Smart Cover-rel együtt is, ami így elöl-hátul komplett védelmet nyújt a készüléknek. A 9990,-Ft-ért kapható Para Blaze két színben választható: fekete illetve fehér, stílszerűen.

6

Para Blaze iPad 2/3/4 tok

A sor végére érve nem maradt más hátra, minthogy ezúton is megköszönjük az iPhoneTok.hu-nak a tokok biztosítását, reméljük, tudtunk egy picit segíteni azoknak, akik az ünnepek közeledtével vásárláson törik a fejüket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment