fbpx Skip to content

Nem meglepő, hogy mi is már készülünk a karácsonyra. Érkeztek kábelek, fóliák, tokok is, sőt már elérhetitek az ajándék szekcióinkat is, melyekkel könnyedén vásárolhattok párotoknak megfelelő ajándékot, a mi ajánlásunkkal!

iOS 7 kábelek

Először megérkeztek az iOS 7-tel is tökéletesen működő kábeleink. Ez nyilván olcsóbb mint az eredeti kábel, és több féle közül választhattok mind méretben és színben. Érkezett arany színű kábel is, ami passzol az új iPhone 5s arany színű változatához. A kábelek bruttó 1990Ft-ba kerülnek:

Screen Shot 2013-11-20 at 16.36.33

Új Desmay tokok

Új tok-családunk is érkezett az elmúlt hétben. A Desmay tokok az SGP-hez hasonlóan minőségi, olcsóbb kategóriás tokok. Az SGP-ről már írtam korábban ebben a cikkben: SzifonStore: SGP SPIGEN iPhone 5/5s Slim Armor S.

A különbség a 2 család között, hogy a Desmay tokok vékonyabbak. Választhatunk ultravékony változatot, ami annyira vékony, hogy szinte alig érezzük. Illetve több féle színből típusból is válogathatunk kedvünkre, de mindegyik műanyag és vékony, így kényelmesen elfér a kezünkben és a zsebünkben is.

Screen Shot 2013-11-20 at 17.00.31

Karácsonyi kínálat

Ahogy a cikk elején is írtam, mától folyamatosan frissítjük az “Ajándék ötletek” szekciót is. Külön férfiaknak és hölgyeknek is ajánlunk termékeket, illetve már elérhetőek a karácsonyi tokjaink is. 🙂 Bővebben nézzetek körül a webáruházunkban:

Screen Shot 2013-11-20 at 17.13.42

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Az arany USB kábel igen csak vajda 😀 (arany 5S-röl írok, nemfikázom csak úgy…)

  2. Ez bizony egy jó ajánló!


Add a Comment