fbpx Skip to content

Az Apple pár perce kiadta az iOS 7.0.4-et, amiben több egyéb hiba mellett egy FaceTime-ot érintőt is javítanak, amikor adott esetben nem sikerültek a hívások.

iOS704

Telenor APN-ek

A szokásoktól eltérően ez a frissítés sem törli már Telenor esetén a manuálisan megadott mobilnet, MMS és tethering beállításokat. Mindenesetre ha valakinek szüksége lenne rájuk mégis, az itt találja őket: Gyakori kérdések: magyar szolgáltatók mobilinternet és MMS beállításai

Jailbreak?

Az iOS 7-re egyelőre nincs jailbreak, és aki függ a jailbreaktől, pláne iPhone 4S vagy iPhone 5 készüléke van, annak azt tanácsoljuk, hogy ne frissítsen a 7.0.4-re sem, mert noha vannak hírek arról, hogy készülőben van a jailbreak, nem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg.

És hogy miért kell annyit várni egy jailbreakre? Erről itt írtunk bővebben: Gyakori kérdések: miért nincs még jailbreak adott iOS-verzióra, miért kell ennyit várni?

SHSH

Sajnos az SHSH mentése jelenleg nem lehetséges, mivel a TinyUmbrella nem támogatja a 7.0.3-at… Mindenesetre az SHSH-król és azok fontosságáról, valamint a TinyUmbrelláról itt írtunk korábban: Mi az az SHSH, és hogyan működik a TinyUmbrella?

Letöltés

Ha valaki szeretné lementeni a 7.0.4 IPSW fájlját, az az alábbi linkekről teheti meg:

iOS 6.1.5 iPod touch 4G-re

A FaceTime hiba az iPod Touch 4G-t is érinti, amire viszont nem jelent meg az iOS 7, így az Apple arra pedig az iOS 6.1.5-öt adta ki. Ezzel kapcsolatban egyelőre nem találtunk bővebb információt. Mivel az iOS 7-re nem frissíthető készülékek közül más nem tud FaceTime-ot, így azokra nem jelent meg frissítés.

Letöltés: iOS 6.1.5 iPod touch 4G

Olvasd el a hozzászólásokat is

54 Comments

  1. Nekem egy feloldási habg jobban tetszett volna…

  2. Na majd jönnek megint a jobban merül témák 🙂 a legnagyobb hülyeség nekem még nem volt olyan frissítés amitől tovább bírta volna vagy kevesebbig.

  3. Ömmm… redsn0w (bármilyen régi is) képes az SHSH lementésére bármelyik iOS verzió mellett…

  4. ih8sn0w szerint mehet a frissítés, nem befolyásolja a jb-t.

  5. @Walaky: csakhogy a redsn0w kizárólag iPhone 4-gyel bezáróan (A4 proci) tud SHSH-t menteni a készülékről, mert az iPhone 4s-től kezdődően nincs olyan bootrom exploit, ami ezt lehetővé tenné.

  6. Imádom, hogy mindig olyan hibákat javítanak, amiket eddig nem vettem észre… Bezzeg a kurva Music app bugjait nem tudják kijavítani 7.0 óta.

  7. Nekem van egy apró pixel hiba az iPhone 5S 64 gigásomon. Az lehet szoftveres esetleg vagy csak hardveres? (A Notes ikon helyén található, szabad szemmel csak közelről észrevehető)

  8. le lehet 1általán menteni a 7.0.3-hoz az shsh-t? tinyumbrella nem friss, redsnow nem szedi le, ifaith nem friss…..

  9. @Jadeye:a naptárban lévő egész napos események neked megjelennek az nc-ben. elég sokan bosszankodtak érte hogy ez nem működik (nekem sem természetesen), nem tudom hogy ezt javították-e már..

  10. Jailbreakkel szerintetek 6.1.3 visszaállítható lesz i5-ön?

  11. @Brook: jelentsd talán az Apple-nek: https://bugreport.apple.com

    @kinggg: ha pixelhiba, az minden esetben hibás, ha megfelelő színű a kép, amit ki kellene jelezzen. ha nincs ott minden esetben, hanem csak az ikonon, akkor nem pixelhiba.

    @ToniSlow: idézek a cikkből: “Sajnos az SHSH mentése jelenleg nem lehetséges, mivel a TinyUmbrella nem támogatja a 7.0.3-at”

    @norbert05: nem, mert ennek nincs köze a jailbreakhez.

  12. Nekem a 7.0 óta (i5) az óra app-ban a fejléc (térerő kijelzés, operátor logó, akku, stb) fehér alapon halványsárgával van, tehát nem látszik! Van még valakinek ilyen?

  13. @GKrisz: ez érdekesen hangzik, screenshotot tudsz mutatni?

  14. @Jadeye: hova küldjem?

  15. @GKrisz: tenyleg erdekes! Szinten i5, de ez a jelenseg nem tapasztalhato.

  16. @vassgabor: igen, a környezetemben még 4 i5 van, de egyiken sincs…

  17. @Jadeye: helyesbítek, ifaith lementi.

  18. @Jadeye: köszi, elment! 🙂

  19. @ToniSlow: akkor az iFaith megoldás lehet, de jelenleg úgysem használhatóak a mentett SHSH-k iPhone 4s-től kezdve.

  20. Telepitve, minden gond nélkül 🙂

  21. Frissült az iBooks is az iOS 7-es dizájnhoz igazodva 🙂

  22. Hová tűntek a gyönyörű polcok az iBook-ból? Ez nagyon nem szép 🙁 Olyan semmilyen… Ne máááááá….

  23. Hogy lehetne elerni hogy menjen a telenoron az lte? Miert arulnak fuggetlen keszulekwt ha nem lehet kihasznalni?

  24. A Facetime továbbra sem jó…

  25. Én semmit nem vettem észre!sikeresen telepitve i5re!

  26. Parralax effekt eddig is volt Safariban? (Tabok)

    Nekem nem működik az időjárás alkalmazás. Nem talál meg egy várost sem. A helyi pozíciómra meg semmit nem ír, csak egy kék háttéret mutat. Reboot, hard reset nem segített. Valakinek valami hasonló?

  27. @AkarmI: jailbreakkel. speciális konfigurációs fájlok kellenek hozzá. jailbreak után meg fogjuk tudni csinálni hozzá a csomagot, hogy legyen LTE-kapcsoló, de a pontos konfiguráció hiányában nem lesz valódi LTE-sebesség, legalábbis iPhone 5-ön jailbreakelt iOS 6 esetén gyakorlatilag nem adott sebességkülönbséget a 3G-hez képest. feltehetőleg azért, mert a másik szolgáltató beállításaival szemben a Telenor esetén más kell.

    jailbreak nélkül mindaddig nem lesz rá lehetőség, amíg az Apple maga nem teszi bele ezt a rendszerbe.

  28. Bocs!nem ide vágó,de hátha.A facetime az ugye ingyenes?Csak net kell hozzá?köszi!

  29. Barki barmit mond, nekem. 7.0.3 ota brutal sokaig birja az i5 om. Regen leszedtem toltorol elinditottam egy appot es szinte azonnal 99% ra ugrott az akksi. Tegnap 68% kal indultam varosba del korul. Facebook WiFi lte egesz nap, este 8ra ment le 20kornyekere

  30. Sziasztok. Valahol azt olvastam, hogy erkezett 6.1.5 ios frissites is. Meglepodtem, de mivel i4-en en meg ios 6-ot futtatok igy erdekelne, hogy arra hogyan lehet frissiteni, mert csak a 7-et ajanlja fel…
    Valaki?

  31. IBenito nekem a minap 34 óra telt el két töltés közt ! Hozzáteszem : facebook, játék , internet , skype videózás, telefonálás, !

  32. Fasirt! Az a valahol itt van a cikkben. Érthetően le van írva ki tudja frissíteni.

  33. @mrisz32: iPhone 5?

  34. Azt lehet tudni, hogy 4-es iPhonera miért nincs a 7.x.x-hez JB?

  35. Iphene 5s

  36. @mrisz32: Nekem is az van!De ha bevan kapcsolva minden facebookozok akkkor nagyon meríti az aksit és estére már elég lemerül!Nálad nem fordult elő ilyen!vagy az én készülékemben a hiba? !:D

  37. Hm ! Passz ! Az biztos , hogy a helymeghatározást csak oda engedélyeztem ahova nekem kell mivel szerintem az fogyaszt a legtöbbet . Nekem is változóan teljesít de kb 20-30 órát bír ! Az iPhone 5 öm is ugyan ezt tudja mióta megjelent az iOS7!

  38. @mrisz32:Szóval ha minden belenne kapcsolva nálad minden!Akkor szívná rendesen! 😀

  39. Köszi válaszodat! 😀

  40. @nokomment:

    mer neked az jár? olvasgass már a témában egy kicsit

  41. @Brook: Egyet értek nagyon is!!!! Foglalkozni kéne kicsit a music appal. Pl: Nincs fenn egy zene a telón, beírom a címét, keresné a végtelenségig… Másik meg szokott olyat csinálni, hogy ha lockscreenen tekerek a zenébe egy picit, aztán feloldom akkor visszaugrik a zenében… 😀

  42. Sultan! Egy fontos momentum : mivel olyan a munkám amilyen , egész nap a telefonomon lógok ! Internet , játék , videófilmek stb ! A 64 gigás telómon 20 giga szabad ! Tele tettem filmekkel ! Szerinted alapjáraton használom a kis aranyost?

  43. Nekem csak annyi tünk fel a frissítések után hogy be van kapcsolva a Bluetooth

  44. Detto ! 😀

  45. Es halisten sikerult tonkrevagni itunes radio-t azzal, hogy hiaba van bekapcsolva az explicit lyrics… kihalkit mindent… iszonyat duhito…

  46. Es mikor lesz erre JB ?

  47. @Ragadoz0: van külön rész a jailbreakről a cikkben, talán azt érdemes elolvasni.

  48. @Ragadoz0: Holnap! Úgyh. ülj a gép előtt egész nap, mert bármelyik pillanatban jöhet!

  49. @mrisz32: Köszi Szépen! 😀

  50. Azért nokomment kolléga kommentje jogos, miért nincs tethered JB ip4-re 7.x-en?
    Pontosabban külföldi fórumokon olvasgatva azt találtam, h JB ugyan van, csak aláírás nincs, így Cydia, mobilsubstrate, stb.

  51. Ugy nez ki meg iden kijon a 6.1.3-6.1.4 JB, de a 7.x.x viszont jovore :////////

  52. Az ipad 2 és iphone 4S-em is frissítettem 7.0.2 volt mind a kettőn és most mind két eszközömnél azt tapasztaltam, hogy gördülékenyebb 7.0.4-el 🙂 öröm bodogság 😀

  53. Az itunes radio explicit tracks para azota rendezodott, valszeg nem az OS hibaja volt, hanem a szolgaltatas borult meg reszben…


Add a Comment