fbpx Skip to content

Amint megjelent november 1-jén az új iPad Air, kicsomagolós, valamint benchmark teszteket futtató videók százai lepték el az internetet. Véleményem szerint azonban nem lehet egy eszköz valódi sebességét kizárólag benchmark tesztek alapján megítélni, hiszen a hétköznapok során valószínűleg nem ezeket a teszteket fogjuk nézegetni reggeltől estig. 😉

IMG_9044

A következő videóban elég szemléletesen láthatjuk, hogy hogyan birkóznak meg az iPadek (az eredeti iPadtől egészen az iPad Air-ig) ugyanazokkal a feladatokkal, kezdve a böngészéstől a videónézésig.

A videó után pedig bátran kijelenthetjük: az iPad Air a világ leggyorsabb iPade!

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Azért nem mindenhol "Ő" győzött…

  2. 4es ugyanolyan gyorsnak tűník mint az Air!

  3. Csatlakozom az elöttem szólóhoz! Nekem is 4 van, és csak minimálisan gyorsabb az Air. Nekem nem érte meg váltani, majd jövöre.

  4. Ipad air és a 4 között a videó tanulsága szerint nincs nagy különbség. Hiàba a benchmark teszt, hiszen ott vagy 2x gyorsabbnak mutatja a grafikon. Hétköznapban ez 1-2 màsodpercet jelent… Az új kinézete miatt viszont sikeres lesz.

  5. még nem használják ki a programok, ez ennyit jelent. majd fogják, most jött ki 1 hónapja az a7..

  6. Az ipad 4 és az ipad air összességében ugyanazt tudják

  7. Az ipad 4 volt a leggyorsabb a böngészésben,és ahol az ipad air volt a gyorsabb,ott is csak max 1mp-vel

  8. Ez, hogy az egyik 10 sec a masik 20 sec alatt bootol be, rohadtul nem szamit semmit. Optimalis esetben sosem kell ki be kapcsolgatni. Forgassatok benne egy par milla poly-s modellt, es nezzuk meg melyik hany fps-t tol ki. Az sebesseg…

  9. @dnp: úgy gondolod a par millas poly modellt minden nap szokták tologatni az összes ipad-en? Főleg az Air-en. És minden nap az fps számokat szokták számolgatni? Szerintem olvasd el még egyszer a cikket.

  10. Air-t a pornep nem egesz nap ki be kapcsolgatja, es szamolgatja hany sec alatt all fel a rendszer, hanem csilicsare jatekokat tol rajta… Szerintem. Jateknal meg szamit hogy 2 3 percenkent latunk uj kepkockat, esetleg szemnek elfogadhato 25 vagy inkabb 60 fps-t bambulunk orakon at… szerintem….

  11. Az iPad mini mindegyiket veri 😀

  12. A 2-esnek egyáltalán nincs szegyenkezni valója, úgy értem az első négy között. Csak azért írtam mert ilyenem van 🙂

  13. Szerintem mindegy!maga az iPad mint olyan,egy nagyszerű találmány!….és ez a lényeg!

  14. Jah amúgy tényleg nagyon jól teljesít a 2es!
    Alig érzékelhető a lemaradása az újabbakhoz képest.

  15. Nekem is iPad2-m van és örültem a tesztnek… 🙂 Szerintem azért van ez így, mert ott nem Retina kijelzőt kell meghajtani, a későbbi modellekben erre megy el a többlet teljesítmény egy része.


Add a Comment