Aktuális iPad, Mac Pro és Apple videók

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPad-eseményen már láthattuk az alábbi videókat, de most elérhetővé váltak a YouTube-on is.

ipadevent1

Érdemes őket újra megnézni, hihetetlen, hogy mennyire széles körben használják az iPad készülékeket, és a Mac Pro gyártása is bámulatos, és persze már önmagában is komoly mérnöki munka.

A ceruza reklám is magával ragadó, illetve hallgassuk meg Jony Ive-ot is, ahogy az iPad Air-ről beszél:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ezek az iPad reklámok… Most őszintén?? Ki az a szellemi roggyant aki iPad-al megy kombájnozni, 🙂 meg sporteseményeket fényképezni, meg ne adj isten, vízalatti felvételeket készíteni? Mégha megkapta volna az 5S kameráját… akkor talán… Ez nonszensz.. Ennyi ész szorulhatott volna az Apple-be, h ilyeneket 1 Elavult kamerával nem kéne reklámozni…

  2. Oké de egy 250.000 telefonon ne már pálcika jeleket keljen nyomogatnom. A megjelenés szerintem ugyanolyan fontos szerintem mint a hardver :)!!

  3. Meg ami kiverte a biztosítékot, újbóli megnézés után, h műtétnél is ott figyel az iPad… Én nem tudom, h hogyan műtenek az amerikai orvosok, de furcsa számomra.. Ha ott ez kellék, és ezzel oldják meg, akkor ok… De gondolom reklámfogás csak az egész… 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!