Hazai iPhone 5s és 5c premier csütörtökön éjfélkor a Telekomnál és a Vodafone-nál!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy korábban már írtunk róla, október 25-én pénteken a magyarországi Apple Online Store-ban is elérhetővé válnak az új iPhone 5s és 5c készülékek. Természetesen ez azt is jelenti, hogy pénteken 0:00 perckor már kaphatóak lesznek a Telekom (T-mobile) és Vodafone egyes üzleteiben a készülékek.

t5s5sc

Amennyiben elsőként szeretnél a szolgáltatóktól készülékhez jutni, mindenképp érkezz időben csütörtökön, mivel 0:00 perckor csak azok kaphatnak készülékek, akik időben a sorban álltak. Egyelőre sem a Telekom, sem a Vodafone nem verte nagydobra az eseményt, így ez azt jelentheti, hogy nagyon kevés készülék érkezik. Ez persze várható is volt, mert még most sem lehet előrendelni a készüléket, az is elképzelhető, hogy péntekig nem is fogja ezt megengedni egyik szolgálató sem.

Egyelőre az árakról sem tudunk semmit, de azt biztosra vehetjük, hogy idén sem lesznek olcsóak az új készülékek, főleg az iPhone 5s. Igaz mostanában új tarifák is érkeztek a szolgáltatókhoz, de 500MB mobilinternettel senki sem fog LTE képes telefont vásárolni. 🙂

Csütörtökön természetesen élőben közvetítjük majd az eseményeket!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Elég buta aki sorban áll… Inkább webshop! 🙂 Tavaly éjféltől hajnal 4ig elkelt az összes és sorba se kellett állni… Igaz nem azonnal lett telefon de biztosabb, mint személyesen!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!