fbpx Skip to content

Mint már említettük ma is a One More Cafe – Apple kávézóból fogjuk közvetíteni az Apple iPad-eseményét. A TUAW-on jelent meg egy ivós játék külön erre az eseményre, amit természetesen lefordítottunk nektek. Kellemes játékot mindenkinek:

IMG_8439

(Letöltéshez kattints ide)

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. :DDD

  2. Az appbol nem lehet letolteni

    Am rohadt nagy

  3. Kérdésem lenne: a 7.0.3 frissítésnek köszönhető , hogy ha egy mappát megnyitok amibe mondjuk a játékokat tettem akkor bumm már nyitva is van ? Eddig szépen úszva kinyílt !

  4. @mrisz32: a mozgás csökkentése opció miatt van, kisegítő lehetőségek alatt (accessibility / reduce motion).

  5. igen köszönöm !

  6. megint egy off bocsi !!!! tudtátok ,hogy az USA ból behozott iPhone telefonra is van itthon garancia???????

  7. Bocsánat !!! Csak annyira meglepett hogy kicserélték újra az amerikait hogy meg kellett osztanom ! Még rgyszer bocs !

  8. mrisz32:
    micsodaa?
    tényleg van rá itthon gari?

  9. @MacFly: utánakérdeztem. az Apple adott esetben kivételt tehet, jelen esetben 1-1 iPhone 5 esetén (más iPhone-típusoknál nem), de még ezt is készüléke válogatja, így nincs arra semmi garancia, hogy az adott készülék esetén ez megoldható. ebben az esetben meg épp szerencséje volt, beleesett a készülék a kivételek közé.

  10. már nem is merek írni ! anno itt a szifonnal komunikáltam érdemes vagy sem az USA ból hozni telót mire azt a választ kaptam hogy csak a garancia miatt nem éri meg és anno nem is volt biztos hogy műkszik itthon de én kockáztattam és a verizonos telefont hoztam be ami itthon is működik és az istyle is azt mondta a minap mikor bevittem hogy ez már garanciális és ki is cserélték a telefonom DE szerintem csak a verizonosra vonatkozik .

  11. @mrisz32: akkor valóban ez lehet a titok nyitja, mert a verizonos ugye CDMA-s szolgáltató, viszont a GSM-modul a nemzetközi használat miatt független. emiatt lehet kivétel akkor.

  12. Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Clean Install után eltűnt az iLife csomag a gépemről (2011 macbook pro), letölteni nem tudtam az App Store-ból csak megvenni… Így beraktam az anno kapott CD-t és feltettem az iLife-ot. Persze, tök régi verziószámos az összes progi és pl az iPhoto-t meg se lehet nyitni már… Frissítést nem talál. Semmit nem tudok csinálni.

    Ötlet, tipp? Mi a megoldás?

    Előre is köszönöm.


Add a Comment