Apple iPad-esemény – ivós játék

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már említettük ma is a One More Cafe – Apple kávézóból fogjuk közvetíteni az Apple iPad-eseményét. A TUAW-on jelent meg egy ivós játék külön erre az eseményre, amit természetesen lefordítottunk nektek. Kellemes játékot mindenkinek:

IMG_8439

(Letöltéshez kattints ide)


  1. Kérdésem lenne: a 7.0.3 frissítésnek köszönhető , hogy ha egy mappát megnyitok amibe mondjuk a játékokat tettem akkor bumm már nyitva is van ? Eddig szépen úszva kinyílt !

  2. @MacFly: utánakérdeztem. az Apple adott esetben kivételt tehet, jelen esetben 1-1 iPhone 5 esetén (más iPhone-típusoknál nem), de még ezt is készüléke válogatja, így nincs arra semmi garancia, hogy az adott készülék esetén ez megoldható. ebben az esetben meg épp szerencséje volt, beleesett a készülék a kivételek közé.

  3. már nem is merek írni ! anno itt a szifonnal komunikáltam érdemes vagy sem az USA ból hozni telót mire azt a választ kaptam hogy csak a garancia miatt nem éri meg és anno nem is volt biztos hogy műkszik itthon de én kockáztattam és a verizonos telefont hoztam be ami itthon is működik és az istyle is azt mondta a minap mikor bevittem hogy ez már garanciális és ki is cserélték a telefonom DE szerintem csak a verizonosra vonatkozik .

  4. Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Clean Install után eltűnt az iLife csomag a gépemről (2011 macbook pro), letölteni nem tudtam az App Store-ból csak megvenni… Így beraktam az anno kapott CD-t és feltettem az iLife-ot. Persze, tök régi verziószámos az összes progi és pl az iPhoto-t meg se lehet nyitni már… Frissítést nem talál. Semmit nem tudok csinálni.

    Ötlet, tipp? Mi a megoldás?

    Előre is köszönöm.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!