Fotókon az ujjlenyomat-olvasós iPad 5? (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekes fotók jelentek meg a kínai CTechCN.com oldalon. Egyrészt kérdés, hogy hihetünk-e a szemünknek, pletykáknak, másrészt a képek minősége is kifogásolható, de ha minden igaz, akkor a képeken nagyrészt az iPad 5 ujjlenyomat-olvasóval látható:

screen-shot-2013-10-19-at-6-34-44-pm

screen-shot-2013-10-19-at-6-35-01-pm

bw16ocrciaav2mr-jpg-large

bwl86dtceaax9au-jpg-large

bwvknlfiqaetgm_-jpg-large

Kedden kövess minket élőben itt a blogon: este 7 órától Apple iPad-esemény. Bővebben: Jövő hét kedden Apple iPad-esemény – kövess minket élőben!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @Józsi: Persze, hogy a gyárból. Az iPhone vagy az iPad körül elég nagy a hype ahhoz, hogy megérje 1-2-t kilopni és eladni valami újságnak jó pénzért.
  A másik opció, hogy ők maguk csinálják a képeket például egy modellező programban, utána pedig játszanak vele, hogy úgy tűnjön mintha fénykép lenne.

 2. Gyerekek nem szeretnék senkit megsérteni és köszönjük szépen a fontos híreket, és talán off topic is ….

  DE !

  Az ipad bemutató kedden lesz millió hír volt róla .
  iphone 5S magyar kezdés péntek.
  Bementem az arénába istyle ba és azt se tudják hány méter egy kilóméter. fogalmuk sincs mikor lesz és hol .
  Gyakorlatilag 20. óta senki semmit nem tud .Ez csak azért lényeges mondjuk mert lassan egy hónapja erre a készülékre várok és ha tudom hogy a 25. húzos hol lehet beszerezni árakat vagy valami , akkor lehet úgy döntök hogy megveszem kézből valakitől európából behozottat mégha drágább is …

  jó az ipad tuti frankó lesz … de minket magyarokat egyelőre nem fenyeget hogy holnap találkozunk vele . Viszont 5S a nyakunkon…

  Tud valaki valamit róla ??? Segítsetek kérlek mert baromira szeretném már megvásárolni ….

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!