Jövő hét kedden Apple iPad-esemény – kövess minket élőben!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában díszítik a Yerba Buena Center-t, ahol 2 nap múlva, jövő hét kedden kerül megrendezésre az Apple idei iPad-eseménye. Többször írtunk már róla, hogy várhatóan érkezik a retinás iPad mini 2, illetve az iPad 5, mely lehetséges, hogy megkapja az új ujjlenyomat-olvasó rendszert. Ezek a készülékek továbbá új külsőt is kaphatnak, és hasonlóan az iPhone 5s-hez, megjelenhet a Space Gray, vagyis az asztroszürke és az arany változat.

Screen Shot 2013-10-20 at 10.28.05

Screen Shot 2013-10-20 at 10.29.38

YBC-2013-iPad-event_4-600x450

Szifon.com élő közvetítés

Legutóbb az iPhone 5s és 5c rajtját követhettétek nálunk élőben, jövő hét kedden pedig az Apple idei iPad-eseményét tudjátok majd nálunk olvasni. Ne felejtsétek el, az oldal valamikor a nap folyamán átvált az élő közvetítésre, és este 7 órától folyamatosan fordítjuk majd nektek az eseményt. Nem csak gépről, hanem az iPhone-otokról is tudtok minket követni a Szifon.com alkalmazás segítésével, így biztos, hogy nem maradtok majd le semmiről.

breezi_placeit-1

Szifon.com
  • Szifon.com
  • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Apropó, ha van kedvetek egy kávéval vagy egy sörrel követni az eseményt, ugorjatok be a One More Cafe – Apple kávézóba, egyedi akciókkal várunk titeket. Többek között ezt is megtaláljátok a Szifon.com app-ban. :)

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!