fbpx Skip to content

Ahogyan már nemrég megírtuk, az Apple kiküldte a meghívókat az október 22-én megrendezésre kerülő őszi Apple-eseményre, amit a San Franciscó-i Yerba Buena Center művészeti központban tartanak meg.

Apple_oct_invite

Ahogyan az Apple szeptember 10-én az iPhone eseményen is ellátta a külföldi médiát külön műholdas közvetítéssel Berlinben, Tokióban és Pekingben, a mostani esemény is hasonlóképp lesz közvetítve Londonban. A londoni esemény helyi idő szerint este 6-kor (magyar idő szerint este 7) fog kezdődni a Kings Place Hall-ban, ahova pár száz újságírót várnak majd.

656px-Kings_Place_from_York_Way_in_2009

Valószínűleg a londoni esemény is lehetőséget fog biztosítani az újságíróknak, hogy kipróbálhassák az új termékeket: az új iPadeket, valamint az új Mac-eket az OS X Mavericks-szel.

Továbbá a források szerint az Apple biztosítani fogja az összes alkalmazottnak a folyamatos élő közvetítést az Apple irodákban az egész világon. Ez azért érdekes, mert szeptember 10-én ezt nem tudta meglépni az Apple különféle okokra hivatkozva. Ahogyan már megszokhattuk, az esemény minden bizonnyal nyilvánosan is elérhető lesz az Apple honlapján és az iTunes-on keresztül nem sokkal az esemény vége után.

YBCA_Novellus_Theater_main_entrance

Az még továbbra is kérdéses, hogy minek a függvénye a nyilvános élő közvetítés, hiszen már láthattunk rá példát, hogy minden iOS eszközzel, valamint Mac-kel rendelkező felhasználó élőben nézhette az éppen aktuális eseményt. Azzal, hogy most az alkalmazottaknak elérhetővé teszik a közvetítést, elképzelhető, hogy arra utalnak, hogy nem lesz nyilvános, vagy pont, hogy utalhat arra is, hogy most nagyobb lesz a kapacitás és épp ezért nyilvánosan is nézhető lesz majd. Mindenesetre jövő hét kedden megtudjuk.

New Apple CEO Tim Cook Introduces New iPhone

Te szeretnéd, ha az Apple nyilvánosan elérhetővé tenné az élő közvetítést az eseményről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Iggen!

  2. Szerintem lesz. Tavaly is volt onnan ha jól emlékszem. És mondta Cook az iPhone event után, hogy azért nem volt, mert kicsi a terem és a sávszélesség is (ez mondjuk fail :D)

  3. Jó lenne ha lenne. Nwm tudom mi duma ez a savszelesseg, ne mondjak mar h onna. Helybol kuldik ki mindnekinek a streamet….mert az nagy szegyen lenne

  4. Jó lenne…. De az sem ártana, ha pl valaki szinkronkommentálná… Úgy már kafa lenne.. Még az sem lenne gond, ha pl 5 perc késéssel menne! Vagy az egész után, feltolná a szifon csapatából valaki a netre, magyar aláfestéssel!.. Aki keni vágja az angolt…

  5. @Put2: Hát ehhez nem ártana egy szinkrontolmács 🙂 az ötlet jó, de ilyet sajnos nem ismerünk.

  6. @admin: A második lehetőség az megoldható lenne? Valaki aki jól tud angolul, lefordítaná az egész szöveget, és felmondaná mikrofonon… Még ha 1-2 nap késéssel is.. Nekem nincs jó Narrátoros hangon, de szerintem valaki bevállalná.. És lenne erre 1 külön csatorna, vagy a szifon youtube-s csatornáján mehetne… 1 próbát mindenképp megérne.. És sokan díjaznák az ötletet szerintem… Kéne 1 szavazás… 😀


Add a Comment