fbpx Skip to content

Azt hiszem senkinek sem újdonság, hogy ismét megérkeztek az Apple-esemény hátterek. Az utóbbi időben már versenyeznek is a grafikusok, hogy ki tud előbb, szebb hátteret készíteni az aktuális meghívó képéből.

Először is érdemes kipróbálni Surenix háttérképeit, melyek iOS 7-tel bizonyos eszközökön a parallax effektet is támogatják.

Surenix-Oct-22-Event-preview

A hátterek elérhetőek a következő készülékekre:

@AR72014 kolléga is készített pár hátteret. Itt az előzőhöz képest az a különbség leginkább, hogy már fehér a háttér és nem szürke, azonban csak iPhone 5/5s/5c kijelzőre van optimalizálva.

 AR7-Oct-22-Event-preview-2

iPhone 5/5s/5c

Végül Eddy Younan háttere, melynél az Apple logó jóval kisebb. Én is ezt a hátteret használom a zárt képernyőn, azonban az ikonok mögé már Surenix képe került be, a Blur alkalmazás segítségével: iOS 7 tipp: probléma iOS 7 esetén a háttér? Íme pár megoldás!

lockscreen

iPhone 5/5s/5c

screen

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Surenix iPhone 4 4S en rossz a méretezés, a képernyő jobb és bal oldalán fekete csíkok vannak :/

  2. Megoldottam 🙂 csak kicsit zavaró hogy surenix i4 képet nem képes 640×960-ban megcsinálni, és nekem kell photoshoppal levágnom.

  3. Kissé szerencsétlenül lett vágva az Apple logó. Teljesen olyan, mintha valaki az őszi falevelek között éppen a dolgát végezné. 😀

  4. Neked komolyan egy felülnézetből készített segg sziluett jut az eszedbe egy Apple logóról? Vannak bajok 🙂

  5. Sziasztok ! Valaki elmondaná , hogy honnan lehet ezeket letölteni és hogyan?

  6. Böngészővel menj fel a szifon.com-ra és katt a megadott linkekre (készülék típusokra). Majd mentsd a megjelenő képet és voila 🙂

  7. Köszönöm!

  8. rgbx 😀

  9. Valaki nem csinál az eseményre Pass-t?


Add a Comment