fbpx Skip to content

A Vodafone elég szűkszavúan, de értesítette előfizetőit Facebookon és a weboldalukon, hogy hamarosan náluk is elérhető lesz az iPhone 5s és 5c. Egyelőre csak ennyit írtak, hogy október 25-én érkezik hozzájuk az új készülék, de arról semmi hír, hogy milyen tarifacsomagokban lesz elérhető, és pontosan hogyan. Tehát azt sem tudjuk, hogy lesz-e sorbanállás, sem azt, hogy mely készülékekből lesz raktáron azonnal.

Screen Shot 2013-10-10 at 16.46.43

Szóval egyelőre csak regisztrálni lehet arra, hogy Téged bizony érdekelne a készülék. Ez azt jelenti, hogy tájékoztatnak majd emailben, amint a Vodafone publikussá teszi az árakat.

Regisztrálni itt tudsz: www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/telefonok/iphone5

Ez a bejelentés az Apple tegnapi sajtóközleményét követi, amiben a magyarországi elérhetőség dátumaként a cég is az október 25-ét jelölte meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. T-nél nem lesz?

  2. @davka: vodafone-os készülék biztos nem lesz a T-nél. 🙂 a Telekom még nem jelentette be hivatalosan, de mivel először náluk volt iPhone, így biztosan lesz náluk is, csak a bejelentés várat magára még.

  3. Na magyarisztan is sorra kerul miutan a doglodo nyugaton mar mindenkinek van

  4. Nem tudja esetleg valaki (@Jadeye ?), hogy új iPod lesz-e, vagy hogy annak mikor lesz eventje?

  5. új iPod touch valószínúleg az iPhone 6-tal érkezik

  6. Magyar Apple Store-ról vásárolt telefonról nem tudjátok, hogy a származási helye Magyarország lesz és ezáltal magyar garancia is fog rá vonatkozni? Magyar töltővel jön-e? Csak azért kérdezem, mert vicces, hogy Premium Reseller (iStyle) UK töltővel árulja a telefonokat…

  7. @The Man: persze hogy azzal mert onnan olcsobb 😉 Ugyan ezt eljátszák az xbox 360 al is más boltok… profitot rányomják aztán eladják…

  8. @The Man:
    Az iStyle csak egy viszonteladó. Természetesen ha a magyar Apple áruházból rendeled a telefont, akkor magyar garancia és “magyar” töltőt kapsz hozzá.

  9. The Man:
    Az iStyle iPhone 5-öt árul, amit már sehol nem kapni. Angliából vásárolták fel, ezért olyan a töltő. Viszont pont annyival olcsóbb, amennyiért vehetsz egy EU töltőt. Mi ebben a vicces?

  10. Telekom?

  11. @Dj Dumbledore: meglátjuk, mit jelent be az Apple hamarosan, és aztán kiderül. az iPhone-ok frissítése után még az iPodok esetén is jönnie kellene az újaknak még idén.

    @taky1974: Apple garancia így is van rá.

    @Józsi: a Telekom még nem jelentette be hivatalosan, de mivel először náluk volt iPhone, így biztosan lesz náluk is, csak a bejelentés várat magára még.

  12. @Jadeye:
    A kérdése az volt, hogy ha az Apple áruházból rendeli, van-e rá gar. Erre írtam hogy van. Azt nem írtam, hogy az iStyle nem ad rá gart. 🙂 Érteeeeed…

  13. @taky1974: az Apple termékekre Apple garancia van – az valójában mindegy, hogy az iStyle, mint APR adja-e el, szervizelni az AASP fogja, ami jelen esetben az iStyle üzleteit is magába foglalja, vagy vissza is lehet küldetni az Apple Online Store-on keresztül, kérdés, miről van szó. néha az iStyle-ba bevinni gyorsabb. de amúgy értem.

  14. Telekom is kitette az oldalára: Hamarosan 🙂


Add a Comment