fbpx Skip to content

Az Apple röviddel ezelőtt tette ki a sajtóközleményt, hogy az új készülékek esetén a 2. és 3. körös országok hamarosan megkapják a azokat. Magyarországon a 2. körös országokkal együtt október 25-étől lesz elérhető a két új készüléktípus.

 iPhone5S_iPhone5C

Noha az első körös országok esetén is viszonylag lassú jelenleg a szállítás, és jóformán az összes boltban mindig elfogy az iPhone 5s, az Apple mégis úgy döntött, hogy elérhetővé teszi a készüléket a 2. és kicsivel később a 3. körös országok számára is. Ezek közül október 25-én 25 újabb országban, így köztük Magyarországon is megvásárolhatóak lesznek az új készülékek, majd ezt követően, november 1-től pedig a 3. körrel további 16 országban is.

iPhone 5s and 5c will be available on Friday, October 25 in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand. iPhone 5s and 5c will also be available on Friday, November 1 in Albania, Armenia, Bahrain, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonia, Malaysia, Mexico, Moldova, Montenegro, Saudi Arabia, Turkey and UAE. Both iPhone 5s and iPhone 5c are currently available in the US, Australia, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore and the UK.

Az új készülékekből az Apple a nyitó hétvégén 9 millió darabot értékesített, és az iPhone 5s-ek aznap az összes Apple Store-ban elfogytak. Az iOS 7 is hasonló népszerűségnek örvend, mert megjelenését követően 72 óra alatt több mint 200 millió iOS eszközt frissítettek az új rendszerre.

Kíváncsiak leszünk, itthon vajon mennyi készülék fogy majd, illetve adott esetben mennyit kell majd várni rá, ha elfogyna, valamint hogy a szolgáltatókhoz mikor érkezik meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Gondolom a szolgáltatók október 25-én kezdik el árulni, mint mindig.

  2. Arra vonatkozóan lennének tippjeitek, hogy az új iPhone-ok érkezése után a most elérhető modellek árazása hogy fog változni? Gondolok itt elsősorban a 4s-re, fog e még csökkenni az ára, illetve a 4s-t is lecsapják csak 8 GB-os verzióra?

  3. Én nagyon kiváncsi vagyok,hogy mennyibe fog kerülni itthon kártyafüggő 5c/5s.remélem az 5c nem lesz drágább 150 000ft-nál,mert akkor biztos veszek/kapok egy olyat.Reményeim szerint a ez lesz a vodafonnál az árlista:
    Iphone 5c-150000,iphone 5-17000,iphone 5s-210000

  4. Megtudja valaki mondani, hogy boltokban kb. mennyi idő mire elfogy a készlet a premier napján?

  5. A 4S eket már le is árazták és levitték 8GB ra.

  6. Még kaphatóak a 16GB 4S-k, és meg simán lesznek utólag is kaphatóak, engem viszont az “új” hibája aggaszt az iphonr 5S-nek, csak jó lenne tudni, hogy mit reagál rá az apple. 🙂

  7. @farkas63: ugyanúgy nem lesz 16/32/64GB-os iPhone 4s, ahogyan az iPhone 5 is kikerül a forgalomból. csak azoknak lesz 16/32/64GB-os, akiknek az Apple vagy a szolgáltató ki kell cserélje, de hivatalosan nem lesz kapható, csak a 8GB-os modell.

    a hibákat meg az Apple javítani fogja, egy-egy új modell esetén mindig vannak gondok, amiket később megoldanak. a vízszintes kapcsán lévő problémát meg elképzelhető, hogy sima kalibrációs hiba okozza, vagy csak szoftveres. majd adnak ki közleményt róla, vagy egyszerűen csak kijavítják.

  8. P0is0n, az 5c az iphone 5 helyére jön szoval minimum 170re számíts. Talán a raktáron maradt iphone 5-öket picivel olcsobban adják, de szerintem ne nagyon reménykedj

  9. Remelem lesz hivatalos Apple live stream. Ha valaki tud rola infot, szivesen veszem… 🙂

  10. Vodafonról valami infó?

  11. Aki az Apple online store-ból akarna rendelni készüljön fel, hogy 25-én reggel tudja azt megtenni 2-3 hetes kiszallítással.

  12. Na magyarisztan is sorra kerul vegre

  13. @Jadeye: Két kérdésem lenne. A T-Mobilenál jelenleg még van kb. 30 drb Iphone 4GS 16-os. Az általad leírtak alapján elképzelhető, hogy az 5S megjelenésének napján kivonják azokat, és csak egyből 8GB-s lesz (vagy a meglévő készlet még kifuthat)?

    A másik kérdés, ezt már valaki feljebb is írta: a tapasztalatok szerint elképzelhető, hogy az 5S (+5C) megjelenése miatt módosul még mondjuk az Iphone 4GS ára, vagy különösebben nem befolyásolja?

    Készülékváltás előtt állok (előfizetéssel egybekötve, most jár le a hűségem), viszont ha van értelme, akkor 1-2 hetet még várnék, ha nincs, akkor meglépném most.

    Előre is köszönöm a válaszokat.

  14. @soccerboy1979: nem tudom, mi a Telekom esetén a szokásjog. elképzelhető, hogy ami még raktáron van náluk, az kifutó készletként megmarad, de ezt tőlük kellene megkérdezni. az árszabásuk kapcsán sem nagyon lehet mit mondani, de az előző évek tapasztalata az, hogy a korábbi csúcskategória, tehát az iPhone 5 árába fog kerülni az iPhone 5s. az iPhone 4s árát fogja megkapni az iPhone 5 — viszont mivel ezt a típust az Apple kivonta a forgalomból, ehelyett az iPhone 5c lesz, de elképzelhető, hogy így kicsit drágábban, mint az iPhone 4s ára. az iPhone 4s pedig 8GB-osra módosul, és árát tekintve az iPhone 4 kategóriájába esik vissza.

  15. Én arra leszek kíváncsi, hogy meg lehet-e majd vásárolni az új iPhone-okat Next M, vagy Next S csomagokkal, ami elméletileg csak november 1-től elérhető…
    Nagy badarság lenne, ha nem… infótok erről van?

  16. Én már nagyon várom az 5c-t és remélem jó árban lesz(max.150 000ft)

  17. Szerintetek lesz holnap előrendelés a Telekomnál?


Add a Comment