fbpx Skip to content

A push lehetőségét a Szifon.com alkalmazás 2.0-s verziójában tettük elérhetővé, amit annak megjelenése óta már közel húszezren töltöttetek le, vagy frissítettetek rá a korábbi verzióról. Sokat gondolkoztunk, hogy mi lenne a legjobb megoldás a push értesítések kapcsán.

Szifonapp_push

A leginkább elegáns talán az lenne, ha beállítható lenne az alkalmazásban, hogy mondjuk milyen cikkekről érkezzen push: például mindig mindegyikről, vagy csak a kiemelten fontos hírekről. Ennek a megvalósításához még szerver oldalon is több mindent kellene változtatni, így egyelőre ez majd egy jövőbeni frissítésben érkezhet meg.

Addig viszont manuálisan küldjük ki a push-t, tehát jelenleg a saját megítélésünk alapján határozunk, mi az, amit fontosnak tartunk ahhoz, hogy push-t küldjünk. Ugyanakkor fontos lenne a ti véleményetek is. Ezért kérünk titeket, szavazzatok! Nektek hogyan lenne megfelelő a push, amíg a fentebb vázolt, beállítási lehetőség elérhető nem lesz?

[poll id=”130″]

Még nem használod az alkalmazást? Töltsd le most, és ha esetleg bármi hibát találsz, azt jelezd felénk, hogy javítani tudjuk!

[appstore id=”478349163″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Sziasztok!

    Amikor az alkalmazáson belül vagyok a menüsor fenn a képernyő tetején nem látszódik mivel fekete a betű típus es a háttér színe is, ha tudjátok javítsátok mert kicsit zavaró 🙂

  2. @Ricsi9: igen, köszi, azzal kapcsolatban (is) már beküldtük a frissítést.

  3. A visszaele lapozgatos gesztus(kepernyo bal szelerol elhuzzuk az ujjunk) bekerulhetne. Nekem nagyon tetszik az iOS ezen funkcioja. Viszont szifon appban mindig fomenut kapom:( ha visszadobna a hirek koze az jobb lenne

  4. Igen haat igy sok erteme nincs h fent van az uj cikk es utana tobb oraval jon a push.. Epp az lenne az ertelme azert talaltak ki h instant legyen tehat azonnali..

    Uj cikk es azonnal a push.. Persze ettol meg lehetne opcio a beallitasra de szerintem igy van ertelme…

  5. Nekem meg mindig nem megy az app. Osszeomlik inditaskor 🙁

  6. Nekem nincs bajom a push-al és jó is így, ahogy csináljátok, hogy a fontosabb cikkekről küldtök értesítést (mindegyikről zavaró lenne), de az is épp ilyen zavaró, talán még jobban is, hogy belépek az appba, elolvasom a napi híreket, aztán 3 órával később jön a push h itt ez a hír. Remek, de minek?? Ha valamit fontosnak ítéltek, akkor instant pusholjátok vagy inkább már ne. Vagy az app figyelje, hogy olvastam-e már az adott cikket, ami szerintetek fontos és ha még nem, akkor pusoljon meg. Köszi

  7. Ja meg az jutott még eszembe, hogy jöhetne push, ha valaki válaszol egy kommentünkre (beállítás alapján persze), vagy ugyanígy egy cikkre fel lehetne iratkozni, hogy értesítsen új komment vagy tartalmi frissítés esetén.


Add a Comment