fbpx Skip to content

Korábban már írtunk arról, hogy egyesül a két APR, amit közvetítettünk élőben, majd kitettük róla a videót is. Most pedig itt az első nagy akció a részükről: csak a holnapi nap folyamán 12% kedvezménnyel vásárolhattok Mac-eket, iPodokat és kiegészítőket!

Ezzel kapcsolatban a következőket kaptuk Handrástól.

Most szombaton csak az iSTYLE üzletekben, minden Mac mini, MacBook Air 11, iMac 21-27, MacBook Pro 13 modell, minden iPod és az összes kiegészítő 12 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. Ezzel az akcióval szeretnénk megünnepelni az XMS és az iSTYLE egyesülését, várunk mindenkit szeretettel most szombaton mind a hat boltunkban (Andrássy út, Duna Plaza, Westend, Mammut, Árkád Budapest, “Fashion Street”).

istyle-fooldali-banner33

Az akció 2013. szeptember 21-én, személyes és online vásárlás esetén és a készlet erejéig érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható. Az akció érvényes: Mac mini, MacBook Air 11, MacBook Pro 13, iMac 21-27 gépekre, minden iPod modellre, illetve minden, az üzleteinkben kapható kiegészítőre. Az iPhone készülékekre nem vonatkozik. Készlet információk, és az üzletek címe: www.istyle.hu

Kapcsolódó bejegyzés Handrás oldalán: handras.hu/?p=7722

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Én meg itt bosszankodok, hogy persze csak a fővárosi üzletekben van akció, a debreceniben meg nincs. Aztán kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a debreceni iSTYLE bezárt. 🙁
    Nem kérdezem, hogy miért, csak csodálkozom, hogy erről senki sem írt.

  2. @rgbx: volt róla szó a keynote-on, azért zárt be, mert ugyanannyiba került a fenntartása, mint egy budapesti plázában lévő üzlet fenntartása, de bevételben nem termelt annyit, miközben az online megrendelők száma Szegedről és Debrecenből magas volt. így ha amúgy is online rendelnek sokan Debrecenből, nem volt gazdaságilag kifizetődő fenntartani a boltot.

  3. @Jadeye: A keynote-ot nem néztem meg, azt hittem csak rizsa megy majd, hogy ez miért lesz jó nekünk, almás felhasználóknak, abból meg elég volt az egyesülésről szóló első írás. Meg elriasztott ez is: “Figyelem, akkor állj neki, ha nincs programod, ugyanis 45 perc hosszú a videó, ha meg beletekergetsz, akkor nem lesznek meg a szükséges információk, (…)”.

    Handrás írta a következőket is 2009-ben a blogján: “Szegeden most zart be egy iStyle bolt, teljesen halal boltot nyitni videken. Pesten is epp eleg nagy szivas, nemhogy videken ahol kb harmad akkora a vasarloero, mikozben az osszes koltseg pont akkora mint pesten.”

    Szóval sejtettem, hogy pénzügyi okok vannak a háttérben, ezért nem is kérdeztem, hogy miért. Csak – mint ahogy írtam fentebb – szívesen olvastam volna (akár mellékesen) egy mondatot valamelyik cikkben a háromból, hogy “a vidéki üzleteket pedig sajnos be kellett zárnunk”. Persze akkor nem lenne igazi PR cikk.

  4. Mindenesetre az pozitív, hogy online vásárlásra is vonatkozik a kedvezmény, de most pont csak az iPhone érdekelne, azt meg pont meg tudom majd venni máshol is. 🙂

  5. Miért 3000Ft a hazhozszállítás díja? Nem sok az egy kicsit?

  6. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)


Add a Comment