fbpx Skip to content

2 nap múlva, szeptember 18-án, szerdán jelenik meg az iOS 7 rendszer, amiről korábban már rengetegszer írtunk, és szerdán egy összefoglaló cikkel is jelentkezünk majd. Ugyan az iOS 7 még meg sem jelent, de az Apple már az iOS 7.0.1, 7.0.2, és 7.1-es rendszert is teszteli. Több helyen a statisztikákban megjelentek ezek a számok és ez arra utal, hogy vagy már eleve egy frissebb verziót ad ki az Apple, mert a GM változat is tartogat olykor meglepetéseket, vagy pedig pár napra vagy hétre rá érkeznek ezek a frissítések.

114

29

33

A 7.1-es rendszernél a 768×1024 iPad kijelzőt jelenthet, tehát várhatóan iPad tulajdonosok is kapnak majd frissítést.

Touch ID demó app az Apple Store-ban

screen-shot-2013-09-15-at-9-07-11-pm

Az egyik Apple Store-ból kikerült feljegyzés szerint az új iPhone 5s demó készülékek új demó alkalmazást is kapnak, mely azt hivatott bemutatni, hogy miként használható a Touch ID, vagyis az ujjlenyomat-olvasó az új készüléken. Ezt az alkalmazást “egyszeri halandók” sehonnan nem tuják letölteni, ez csak az Apple Store-okban kiállított készülékeken elérhető.

training-1

Az alkalmazással ideiglenesen beállíthatunk egy ujjlenyomatot, tesztelhetjük, hogy milyen az amikor a készülék elfogadja, mennyire gyors, illetve milyen az, amikor más akarja használni a telefont, tehát rossz ujjlenyomatot adunk meg neki. Ezután pedig demózza, milyen egyszerű az ujjlenyomatunkkal vásárolni. A napokban az Apple Store alkalmazottak egy tréningen vesznek részt, hogy elsajátítsák az iPhone 5s és iPhone 5c újdonságait.

Az iPhone 5s és iPhone 5c készülékek értékesítése szeptember 20-án kezdődik, így mi idén is kiutazunk külföldre, hogy hazánkban elsőként mutathassuk be nektek az új Apple iPhone 5s és 5c készülékeket. Erről bővebben lesz hamarosan egy cikk, addig is csatlakozzatok a Facebook eseményhez, hogy ne maradjatok le semmiről:

facebook_cover_5s_5c_parizs_facebook

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Meg sem lepődök!
    Vajon mennyire lehet még mindig bugos a még meg sem jelent ios7, ha már az újabb verziókat tesztelik???

  2. @twingo16v: hidd el, hogy már az iOS 8 fejlesztések is elkezdődtek! nem úgy működik a dolog h pontot raknak a 7.0-ra h “na ez kész, és akkor most elkezdjük a 7.1-et”, hanem folyamatosan fejlesztenek kisebb nagyobb léptékben!

  3. Nekem már a gm-el is van problémám:
    Zárt képernyőn ha zenét hallgatok akkor homályos marad a háttér, valamint nem működnek a zenelejátszó gombjai, nem áll meg és nem lehet számot váltani sem, csak headsetről. Meg rakhatnának bele 1-2 dolgot még, pl lockolt képernyőn nem tudod kikapcsolni a telefont amíg az nincs feloldva..

  4. @davadka: most kapcsoltam ki a jelkóddal zárolt készüléket feloldás nélkül.

  5. @Jadeye: gondolom úgy értette, hogy ne lehessen kikapcsolni, amíg a zár fel nincs oldva. így kellene lennie normálisan szerintem is

  6. Értelemszerüen az lenne a lényeg, hogy jelkód nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont:D tudom h ki lehet venni a simet meg stb, de egy kicsivel több esélyed lehet mondjuk a lost modot aktiválni ha nem rögtön kikapcsolják:)
    JBel volt ilyen app az iGotya és ott be lehetett állítani, de szerintem ennek alapnak kéne lennie:/

  7. Írhatnátok a softwer update előtti tudnivalókról!

  8. A 7.1 már tökéletes lesz…. 5-nél 6-nál ugyan ez volt.

  9. @MacFly: nincsenek új tudnivalók. csinálj egy backupot, az sosem árt.

  10. @Jadeye : én arra gondoltam hogy a kezdő júzerek is problémamentesen letölthessék. Gondolok itt pl. mennyi szabad tárhely kell kb. , Rakjuk töltőre mert 50% alatt megáll stb stb
    Én értek hozzá, csak gondoltam a pár kezdő iTulajdonost megkímélünk néhány kellemetlen perctől…

  11. szerdán mikor?

  12. Sziasztok. iOS 7 GM-nél nektek is előjött az a bug, hogy valamiért elkezdi azt hinni a rendszer, hogy be van dugva a fejhallgató? Tegnap jött elő a probléma. Minden ment szépen, majd csináltam egy Facetime videóhívást, majd egy FT audióhívást is. Ezután fotózásba kezdtem, de ott már nem volt zárhang, aztán hiába nyomogattam a hangerőt, csak a fejhallgató üzemmódot jelezte. Rezgőre kapcsoltam, kétszer újraindítottam, de semmi. Végül az oldotta meg a problémát, hogy felvételt készítettem a hangrögzítővel és visszajátszottam…ekkor már a saját hangszóróján szólalt meg és azóta is megy minden szépen. iPhone 4 16 GB-n használom. Valakinek volt már hasonló?

  13. @RKG: az a baj, hogy nem fejlesztenek, hanem csak hibákat javítanak, illetve hébe-hóba ellopnak pár jó ötletet az Androidtól… De nemcsak az iOS unalmas, hanem az iPhone is. Utoljára az iPhone 4 volt nagy durranás, azóta semmi érdekes nem történt (az iPad minit leszámítva, ami az egyik legjobb húzása volt az Apple-nak, még ha nem is saját ötlet volt…).

  14. @Bencissimo: én azért az 5s- ben az ujjlenyomat olvasót elég nagy újításnak tartom


Add a Comment