Ma este hazai Apple Premium Reseller Keynote: kövess minket élőben!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár nap telt el az Apple őszi iPhone eseménye óta, és ma este egyújabb Apple eseményt fogunk élőben közvetíteni. A hazai Apple Premium Resellerek egy 1 órás keynote alatt szeretnének valamit velünk, veletek tudatni, így ezt este 6 órától élőben közvetítjük.

 meghivolive

Az előző közvetítése óta természetesen a live rendszert is frissítettük, így reméljük, most már nem fog leállni, de ugye a nagyobb terhelés alatt fogjuk ezt csak látni. Így kérlek, adott esetben legyetek velünk türelmesek. Kedden több ezren próbáltatok minket olvasni egyszerre, ráadásul idén már a frissített alkalmazásunkból is elérhető volt a live, illetve egy podcast közvetítése is ment, így az ebből adódó terhelésre sajnos nem voltunk felkészülve. A WWDC-n ugyanezekkel a beállításokkal simán működött a szerver.

Nos, az hogy mi lesz este, egyelőre mi sem tudjuk, de 5 órától már az élő felületünket érhetitek el, ahol folyamatosan kép és szöveg formájában tájékoztatunk majd titeket! Azok akik nem tudnak minket számítógépen követni, ne felejtsék el, hogy most már a Szifon.com alkalmazásból is látjátok az élő felületünket:

breezi_placeit-1

Szifon.com
  • Szifon.com
  • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sziasztok!
    Az esetleges terhelési problémák elkerülése végett béreljetek a kiemelt eseményre CDN kapacitást.. akár innem Magyarországról is..!Nem lesz teljesítmény gondotok…pl Gamaxmédia…

    Üdv,
    Zozinnyo

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!