Péntek 13: hazai Apple Premium Reseller Keynote!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap legnagyobb meglepetése az Apple Premium Resellerektől érkezett. Küldtek egy meghívót jövő hét péntekre (ami nem mellesleg épp 13-a), melyben röviden csak ennyit találtam:

meghivo

Hogy mi lesz az előadás tárgya, vagy mit takarhat ez az S, arra ötletem sincs. Más oldalon már az összes “S” betűs szót eljátszották, így én csak annyit mondhatok, hogy feszülten várjuk, mit mutatnak be a hazai APR-ek. Egyébként Apple Premium Reseller Keynote nem sűrűn szokott lenni a világon, hazánkban pedig végképp nem volt még ilyenre példa, így mindenképp érdekes dolognak ígérkezik.

1150355_10151841007535469_699583044_n

Tehát a keynote jövő hét pénteken este lesz a BMC koncerttermében, ami azt is elárulja, hogy a már megszokott Apple-ös kivitelben a sajtó számíthat egy előadásra, illetve ezzel együtt Ti is egy élő közvetítésre.

Itt a Szifon.com-on elsőként lesz alkalmunk ténylegesen élőben közvetíteni egy igazán Apple-közeli eseményt, így ez különösen izgalmas lesz számunkra. Akinek van kedve, tippelje meg hozzászólásban, mit takarhat az S betű! 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nézzük csak Handrás mit ír a blogján:
  “ostantól lehet biztosítást kötni az Apple Premium Reseller boltokban Mac gépekre iPadekre, és majd ha lesz iPhone, akkor azokra is.”

  ha lesz iPhone… szóval értitek…

 2. Szerintem egyértelmű:
  bizto S ìtás.
  Az összes hivatalos Apple APR megkapja a Handraséknál (XMS) hirdetett Apple készülék biztosítást! Bocsi, ha lelőttem a poént 😉

 3. Magyarországon az APR-ek nem forgalmazzák az iPhone-t? rég nem jártam APR-ben itt, így nem tudom, de Szlovákiában pl forgalmazzák, ott múlt héten előttem vett meg egy fószer 3db iPhone 5-öt

 4. Szerintem iPhone forgalmazás lesz aminek már rég itt lett volna az ideje de amióta van online Store ahóta mindenképp nem is tré meddig miért nem árulhatták azért egy kicsit ez az Apple-től is vicces nem?

 5. Egyébként szerintem is (remélem) egybeolvadnak, és AppleStore lesz helyettük. Ha ebben igazam lenne, akkor valószínűleg az Apple álláshírdetésére fölvett magyar alkalmazott is arra lett fölvéve, hogy a magyarországi piacot kézbentartsa (bár nem látok mögé, hogy vajon mire vállalkozhatott az akit fölvettek).

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!