fbpx Skip to content

Aki esetleg nem tudta volna, a Hawaiian Airlines mindig is törekedett az ügyfél-elégedettség növelésére. Szeptember 1-től új fedélzeti szórakoztató rendszert vezettek be, minden utas iPad minin nézhet filmet, vagy játszhat játékokkal. A hawaiiak ezzel követték az ausztrál Qantas Airlinest, amely „nagy” iPadeket ajánl utasainak.

airlinesipadmini

A légitársaság szerződést kötött a Bluebox Avionics nevű, piacvezető vállalattal, aki 1500 darab iPad minivel látja el a céget, amelyeket 14 darab Boeing 767-300-as repülőgépen installálnak. Az utasok több mint 100 órányi filmből vagy tévéműsorból választhatnak, de játszhatnak a táblagépre telepített játékokkal is. A Business Class-en utazók ingyenesen jutnak ehhez hozzá, míg a turista osztályon utazóknak ez 15 dollárba kerül, ha az igényüket még beszállás előtt közlik, utána 17 dolcsiba. (Természetesen az iPadeket a leszállás előtt vissza kell adni.)

A légitársaság 14 járatot üzemeltet Honolulu és az amerikai szárazföld, valamint Ázsia és a Csendes-Óceán déli szigetei között. Ha valaki nem hiszi ezt el, akkor ellenőrizze le az információ valóságtartalmát, a rendes étkezés (és nem csak snack!) az USA nyugati partja és Honolulu közötti járatokon még a turista osztályon is ingyenes. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment