fbpx Skip to content

Nem csak a világon, hanem hazánkban is óriási sikert aratott a FIFA 13, mikor megjelent iOS-re. Igazából az ára nem éppen volt baráti, de pár hét leforgása alatt rengetegen megvásárolták különböző akciók keretein belül.

fifa14-ios-02-e1377027382693

Én ugyan nem vagyok nagy játékos, de a FIFA 13 volt az, amit mobil platformon is megvásároltam és játszottam hosszú órákon keresztül. Egyedül a több játékos mód volt az, ami picit nehézkesen működött a sok játékos miatt. Idén megrendezésre került és jelenleg is tartó Gamescon-on az EA Games bemutatta a FIFA 14-et.

Az Electronic Arts nem meglepő módon változtat a FIFA játékok stratégiáján is. Valószínűleg az új verzió már ingyenes lesz, cserébe viszont alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségeket adnak hozzá, vagyis közismertebb nevén freemium játék válik belőle.

Múlt évben már megszokhattuk az EA-től, hogy a legjobban működő játékait ingyenessé teszi és inkább alkalmazáson belüli vásárlásokkal rakja tele. Ilyen például a Real Racing 3, a The Simpsons Tapped Out, vagy a nemrég megjelent Plants vs. Zombies 2. Az utolsó negyedévben egyébként az EA több mint 90 millió dollárt zsebelt be ezekből az alkalmazásokból.

A FIFA 14 egyik legnagyobb újdonsága az új kezelhetőség. Ezt az alábbi videóban tudjátok a legjobban megnézni, érdemes:

[appstore id=”639816646″]

Nektek hogy tetszik ezek alapján?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Szeretem a fifat, de ezt le nem toltom ha csak igy lehet iranyitani.

  2. Kedvenc játékom volt… eddig! ez vhogy elvesz az egész érdekességét! :S

  3. hát sztem nem a legjobb az új irányítás a fifa 13 sokkal jobb

  4. Ez a plants vs zombies nagyon érdekelt volna, de mi a fene ez, hogy kell hozzá előlapi kamera. Enélkül nem is lehet telepíteni, kicsit felhúzott…

  5. Ez iPaden még elviselhető, de iphonon kicsit szerintem nehézkes lesz az irányítása.

  6. ez így első nézésre nagyon gáz szerintem.

  7. Nyugi srácok! Nem így kell irányítani!

    Ez csak egy lehetőség, hogy a casual játékosokat is megnyerjék maguknak, mert lényegesen könnyebbé teszik a játékot vele. Azonban lehet majd választani a jelenlegi irányítási módot, valamint támogatni fogja az MFi kontrollereket is az iOS7-tel.

    Ja, és csak iOS-en lesz lehetőség multira, Androidon nem 🙂

  8. Solisar69: A PvZhez nem kell kamera, lassan már minden pályát megcsináltam max csillagra és semmihez se kellett se előlapi, se hátsó kamera, úgyhogy te valamit nagyon rosszul csinálhatsz 😀

  9. Jó lesz ez… ha lehet a már megszokott irányítást is választani 😀


Add a Comment