fbpx Skip to content

Korábban már ejtettünk szót a köztudatban egyszerűen csak az „autósok svájci bicskája” becenéven elterjedt AEGON Angyal Pro alkalmazásról, amely több szakmai díjat is bezsebelt, most pedig jelentős ráncfelvarráson esett át: szebb, gyorsabb, letisztultabb és jobb, mint valaha.

screen568x568-1 screen568x568-2

Az ismétlés kedvéért tekintsük át, hogy milyen funkciókon keresztül könnyíti meg az autóstársadalom életét:

  • Parkolás: legyen szó akár parkolóházban történő, akár utcai parkolásról, az app jelentősen felgyorsítja a folyamatot. Térképes nézetben láthatóak a közeli parkolóházak és fizetős zónák, valamint néhány mozdulattal azonnal indítható mobilparkolás is.
  • Benzinkutak: térképes nézetben megjeleníti a benzinkutakat, közöttük pedig lehet szűrni távolság, ár, üzemanyag típusa, valamint benzinkút márkája alapján.
  • Forgalom: az egyik leghasznosabb és leggyakrabban használt funkciója a beépített forgalomfigyelő. Google térképen színezés alapján látható, hogy melyik úton éppen mekkora sebességű haladást tesznek lehetővé a forgalmi viszonyok. Csúcsidőben életet menthet.
  • Vészhelyzet esetén: remélhetőleg ennek a funkciónak a használatára soha nem kerül, sor azonban jó tudni, hogy bármilyen műszaki probléma vagy baleset esetén sem hagy senkit magára az app. Segít eligazodni a műszerfal hibajelzésein, használható tippeket biztosít, és ha nincs mást tenni, egy gombnyomással már hívható is a segítség.

Az AEGON Angyal Pro varázsa abban rejlik, hogy a felsorolt funkciók egy alkalmazásban, logikusan elrendezve jelennek meg, ezenfelül vészhelyzet esetén – elvégre mégiscsak egy biztosító termékéről van szó – azonnali segítséget biztosít a beépített segélyhívó funkció.

screen568x568-3 screen568x568-4

A megújult kezelőfelület egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, minden esetben egyértelmű, hogy pontosan melyik menüpontban vagyunk és hogyan lehet visszajutni a főmenübe. Az ikonok továbbra is kellően nagyok és egyértelműek, így akár vezetés közben is egyszerűbben piszkálható az alkalmazás, bár a teljes biztonság kedvéért érdemes lehet ilyenkor inkább félreállni. A dizájnt illetően inkább beszéljenek a képek. 🙂

Az AEGON Angyal Pro az alkalmazás fejlesztők számára is érdekes lehet, egy Laundry nevezetű adatgyűjtő háttérrendszerrel működik, amely az alkalmazás fejlesztőcsapatának saját terméke. A Google Analitikát megszégyenítő módon lehetőség van az alkalmazáson belüli felhasználói szokások feltérképezésére, akár helyszín alapján és valós időben is. A rendszer bármilyen alkalmazással integrálható, a célja, hogy a felhasználói trendek feltérképezése alapján célzottan olyan irányba legyen fejleszthető az adott alkalmazás, amely valóban hozzáadott értéket jelent a felhasználók számára.

Az app természetesen ingyenesen tölthető le az App  Store-ból:

[appstore id=”483174169″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment