Profi alkalmazás autósoknak: AEGON Angyal Pro

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erről az appról eddig nem is hallottam, de azt kell mondjam ez egy hiánypotló alkalmazás, és örülök, hogy az almalap blog beszámolt róla. Az AEGON Angyal Pro egy mindenre kiterjedő autós alkalmazás, ami ingyenes megtalálható az App Store-ban, így mindenképp érdemes letöltenie azoknak, akik autóval rendelkeznek. Nem mellékesen most nem 1-2 csillagos alkalmazásról beszélünk, hanem csupa 4-5 csillagot kapott értékeléssel van tele az App Storeban!

 

Autó, majd biztosító váltás ismertette meg velem az Angyal Pro alkalmazást. Amely, ahogy mondani szokás, svájci bicskája az itthoni autózásnak. A kép tulajdonképp mindent elmond, de azért felsorolom a hasznosságokat. Aki rühelli a parkolási társaságok arcátlan ellenőreit és kerékbilincses rohamosztagait (különösen a hétkor kezdődő színházi előadások esetén, ahol hétig fizetős a parkolás), az kereshet a közelben parkolóházat, parkolóplaccot. Ráadásul a nyitvatartást és tarifát is megtudjuk.

Hasonló a helyzet az utcai parkolás esetében, ha megadjuk a rendszámunkat, gépjárművünk típusát és mobil-szolgáltatónkat, akkor a képen nem látható mobil-parkolás menü a GPS adatok alapján megtippeli (jó aránnyal) a parkoló négyjegyű azonosító kódját (erre mi szükség, ha jól belegondolunk?, elég lenne az óránkénti tarifa összeg), akkor egy kattintás, hogy 75 forintot eltapsolva parkolásba kezdjünk. A program figyelmeztet, hogy a zónakód tipp, ez helyes.

A Forgalom adatok pont olyanok, mint a Google-é, már csak azért is, mert azok vannak ide befésülve (mashup, szakszóval). Mivel én ragaszkodom a Google Mapshez és nem frissítek iOS6-ra, így nem tudom, hogy hat alatt mi lesz ennek a térképnek a sorsa. Amúgy a parkolási adatokat a parkoloora.com, a kutakét a holtankoljak.hu szolgáltatja. – Gábor via almalapmintblog.blogspot.hu

 • Méret: 0 MB | Verzió:
 • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Letöltöttem és csalódtam. Elindul a progi és ha rányomok a benzinkutakra akkor szépen kifagy:D iPhone 4-em van … hát sajna ezen nem valami jó most :D

 2. Nálam először bejött a benzinkutas térkép, de egy darab kutat sem mutatott. Miután rányomtam az egyik szűrés gombra, akkor kilépett a program. Innentől nem is jön be a benzinkutas oldal, mert rögtön kilép. :(
  Sajnálom, pedig nem lenne rossz app, de van még mit dolgozni rajta.

 3. Nekem simán megy! (iPhone 4s – iOS6)
  Van belőle egy sima, és egy pro változat! A sima tele van hibával. :) Az elsőre kifagyott, míg a pro-n minden megy első ránézésre. Még az ominózus benzinkutas térkép is. :D

 4. Én is a Pro-t próbáltam iPhone 4 5.1.1-en, hibátlan.

  A hasznossága összességében inkább megkérdőjelezhető, de a benzinkutak és parkolóházak friss árral történő kijelzése mindenképpen jó.

 5. “Aki rühelli a parkolási társaságok arcátlan ellenőreit és kerékbilincses rohamosztagait (különösen a hétkor kezdődő színházi előadások esetén, ahol hétig fizetős a parkolás),”

  Mondjuk Budapesten nincs olyan hely, ahol hétig lenne fizetős a parkolás, vagy 6-ig, vagy 8-ig fizetős.

  De a posztoló roppant tájékozott lehet a témában :-)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!