fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a PubHunter alkalmazásról, mely Magyarország egyik legjobb kocsma- és bulikereső appja. A PubHunter lényegében egy olyan innovatív mobilalkalmazás, amely egyesíti egy általános kocsmakereső, egy kuponoldal, és egy közösségi alkalmazás legnépszerűbb funkcióit, miközben rengeteg extra kényelmi és a felhasználóélményt fokozó lehetőséget tartalmaz, amelyek így egyben eddig egyetlen applikációban sem jelentek meg.

[appstore id=”537624871″]

Az applikáció Facebookonwebes felületen és mobilon keresztül is használható, ám a keresési funkció a mobilapplikációval offline is elérhető, miközben a felhasználó minden egyes bejelentkezés során ugyanazt a platformot látja. Számtalan funkciója és szolgáltatása ellenére ugyanakkor egy rendkívül egyszerűen használható, innovatív grafikai megoldásokat, és menürendszert tartalmazó alkalmazásról van szó.

Mobilfizetés PubHunterrel

Jól jönne a taxipénz egy átmulatott éjjel után? A MasterCard Mobile® és a PubHunter közös kuponakcióival könnyen kigazdálkodhatod: a kocsmakereső alkalmazás legutóbbi frissítésével érkező Coupon Store funkcióval ugyanis akár minden egyes este több ezer forinttal több maradhat a pénztárcádban! 

PH_MCM

Pár napja már elérhető a PubHunter legújabb funkciójaként jelentkező Coupon Store, melynek kínálatából immár magunk választhatjuk ki a legszimpatikusabb exkluzív akciókat MasterCard Mobile® kuponok formájában. A szinte fillérekért vásárolható kuponok bőségesen megérik az árukat, akciótól függően akár már egy alkalommal is több ezer forinttal kevesebbet hagyhatunk ott a pultnál. De miért állnánk meg egynél? Az integrált MasterCard Mobile® mobilfizetési rendszer segítségével pár kattintással újra és újra megismételhetjük a műveletet!

A MasterCard Mobile® (www.mastercard.hu/mobile) mindössze egy egyszeri bankkártya-regisztrációt igényel, ami után a kiválasztott elfogadóhelyeken és szolgáltatóknál azonnal bankkártyaként használhatod az okostelefonodat. Töltsd le, regisztrálj, és válaszd ki a neked legjobban tetsző kedvezményeket! A Coupon Store-ban jelenleg az A38, a Corvintető, a Hooters és a Méter exkluzív étel- és italakcióival találkozhatsz, a lista azonban folyamatosan bővül, így megéri rendszeresen visszalátogatni. 

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. ..macskarészegen ifont nyomogatva sporolni… micsoda ötlet…


Add a Comment