fbpx Skip to content

Múlt hét óta tölthető le ingyenesen az App Store-ból a PubHunter közösségi kocsma,- és partykereső mobilalkalmazás, melyet mindenképp érdemes letöltenetek, mivel egy teljesen új marketingeszköz és kommunikációs felület a vendéglátóhelyek számára is.

Pubhunter AppIcon Final 1024

Az applikáció funkciói közül kiemelkedik annak részletes keresője, mely jelenleg is több mint 1200 magyarországi vendéglátóhely adataiból szűr címre, árszínvonalra és szolgáltatásokra, de az adatbázis folyamatosan bővül. Felülete több platformon használható, ráadásul a PubHunter kuponrendszere számtalan kedvezményhez juttatja majd a felhasználókat.

Mi ez?

2013-01-11 17.33.36 2013-01-11 17.31.54

A PubHunter lényegében egy olyan innovatív mobilalkalmazás, amely egyesíti egy általános kocsmakereső, egy kuponoldal, és egy közösségi alkalmazás legnépszerűbb funkcióit, miközben rengeteg extra kényelmi és a felhasználóélményt fokozó lehetőséget tartalmaz, amelyek így egyben eddig egyetlen applikációban sem jelentek meg. Az applikáció Facebookon, webes felületen és mobilon keresztül is használható, ám a keresési funkció a mobilapplikációval offline is elérhető, miközben a felhasználó minden egyes bejelentkezés során ugyanazt a platformot látja. Számtalan funkciója és szolgáltatása ellenére ugyanakkor egy rendkívül egyszerűen használható, és innovatív grafikai megoldásokat, és menürendszert tartalmazó alkalmazásról van szó.

Miért jó ez nekem?

2013-01-11 17.35.59 2013-01-11 17.27.20

A PubHunter egyik legnagyobb előnye a már jelenleg több mint 1200 magyarországi kocsmát, pubot és szórakozóhelyet tartalmazó mögöttes adatbázisa, amely folyamatosan bővül a helyszínekkel, de az éppen aktuális programokkal, bulikkal, fesztiválokkal is. Mindezeket egy igen részletes, de egyszerűen használható összetett keresővel találhatják meg a felhasználók: szűrhetnek távolságra, árra, de a pubok által nyújtott legkülönbözőbb szolgáltatásokra is (csocsó, kerékpártároló, free-wifi, ital akciók, állatbarát hely, stb.).

Screen Shot 2013-02-03 at 17.03.14

Az alkalmazás keresési funkciója offline is működik, így adott esetben internetes hozzáférés nélkül is kereshetnek benne a szórakozni vágyó fiatalok. Van benne news feed, valamint a facebook logint követően folyamatos check-in és megosztási lehetőség, illetve megnézheted azt is, hogy hol vannak épp a barátaid. Tartózkodási helytől függő, városra lebontott azonnali taxi hívási lehetőség is, valamint egy kuponrendszer, mellyel hamarosan számtalan kedvezményt kínálhatnak vendégeiknek a szórakozóhelyek. 

Youtube Csatorna

„Igyekeztünk egy olyan alkalmazást fejleszteni, amely valóban a bulizni járó fiatalok igényeit szolgálja ki, legyen szó a saját profiljuk kialakításáról, kedvenc kocsmáik összegyűjtéséről, folyamatos italakciókról, vagy a későbbiekben elérhető partyfotó-feltöltési funkcióról.” – magyarázza Józsa Ferenc.

Screen Shot 2013-02-03 at 17.03.37

Engem azonnal megnyert az alkalmazás, szerintem a világon egyedülálló módon próbál közösséget kovácsolni, és emiatt egy félelmetesen jó fejlesztésről van szó. Nagyon tetszenek a fejlesztők elképzelései, hogy hogyan tudnánk még jobban birtok venni, és komoly információval ellátni egy helyen ezt a sok kocsmát, szórakozóhelyet. Érdemes a facebook oldalukat is követni, hogy megtudjátok, mik a legfrissebb fejlemények. Természetesen az app ingyenesen tölthető le az App Store-ból:

[appstore id=”537624871″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. áhá! tehát lenyúltátok Illés “barátok közt” Peti ötletét 🙂

  2. Ha már ennyire beindult ez a kocsmabiznisz, akkor írhatnátok egy összehasonlító cikket, hogy most akkor mit is érdemes használni, melyik a jobb. Mert igazából nincs kedvem felrakni ezer alkalmazást azonos célra. Például ott a kocsma.hu, ami nemrég jelent meg az appstore-ban. Itt van ez. Meg lehet van még több is. Az ilyen app bemutatóknál jól jönne egy pro-kontra a többi azonos kategóriájú programhoz hasonlítva, hogy mégis ti mit ajánlotok melyiket használjuk inkább, mert ezek nélkül semmit se ér, hogy havonta kiraktok egy dícsérő cikket egy bizonyos fajta alkalmazásról (a kocsma.hu cikk nincs is egy hónapos), de semmi útmutatás nincs, hogy ez jobb-e, az a jobb-e, stb. Ugyanúgy nekem ezt is le kell töltenem, ha érdekel, majd amelyik gyengébb azt törölni. Ha meg már tesztelitek, ajánljátok, akkor odaírhatnátok melyik a jobb 😛

  3. @Jecy: ezek nem összehasonlító cikkek, vagy tesztek, azért nem találsz bennük összehasonlítást. ez két külön ajánló, PR cikk, ezt külön jeleztük is a PR kategóriával. a két app nem is igazán hasonlítható össze, mert ízlések és pofonok különbözőek. ráadásul mindkettő ingyenes, így bárki ki tudja próbálni, neki melyik tetszik jobban.

  4. @Jadeye: Na pont ezt a kipróbálást akartam volna kikerülni. Igaz, hogy két külön ajánló, de ugyanaz a téma, az appok is ugyanazt csinálják. A cikkek alapján én nem látok különbséget a két app között. Mindkettőben kocsmára lehet keresni és azokat szűrni és mindkét cikk alapján az adott alkalmazás a legjobb és a zseniális. Max az adatbázisok között lehet különbség. Ha most ezt ajánljátok, akkor a másikat már miért nem? Ez több valamivel? Vagy a másik rossz lett, elmaradtak a frissítései? Ilyenekre gondoltam.
    Ugyanúgy, ahogy a navigációs, vagy menetrendes, esetleg online kajarendelős szolgáltatásokat ezeket is össze lehet hasonlítani, értékelni, ahogy például egy játékokkal foglalkozó magazin a megjelenő új játékokat szokta a bemutatóban. Elmondják mi a jó, mi a rossz benne, az adott kategóriáján belül összehasonlítják és általában szokott kapni egy százalékos értékelést is a dolog. Aztán persze a végén úgyis a felhasználó dönti el a saját ízlése alapján, hogy melyiket használja, de egy kis iránymutatás azért sose jön rosszul.
    Én javasolnám ezt az ilyen app bemutatóknál is bevezetni, mert számunkra, akik csak használják az alkalmazásokat sokkal értékesebb lenne a cikk 🙂

  5. @Jecy: Támogatom az előttem szólót, legyen összehasonlítás, ne a PR miatt, hanem az olvasókért, legyen benne ez a PubHunter, legyen ott a kocsma.hu, és legyen ott még egy ehhez hasonló külföldi példa is. Az adatbázis mérete és minősége természetesen kulcsfontosságú, de a működés, kezelhetőség, funkciók, dizájn, üzleti modell, megannyi más és fontos szempont.


Add a Comment