fbpx Skip to content

Rengeteg pozitív visszajelzés, javaslat érkezett a 7NAP alkalmazás kapcsán a fejlesztőkhöz, amelyet – az elmondásuk alapján – maximálisan figyelembe vettek, és részben ez alapján újraírták az appot gyakorlatilag az alapoktól. Egy dolog azonban nem változott a korábbi verzióhoz képest: továbbra is csak és kizárólag mobiltartalmakat találtok az appban.

iphone5_4

Aki még nem találkozott volna az alkalmazással, annak érdemes tudni, hogy a megújult 7NAP az első olyan híraggregátor app, amely kizárólag mobiltelefonra optimalizált tartalmak híreit szemlézi. Mindezt azért, hogy a felhasználók kényelmesen, egyszerűen és talán ami a legfontosabb: gyorsan tudják követni a legfrissebb híreket. Minden hírforrás előválogatáson esik át, hogy az olvasó minden esetben iPhone-barát formában olvashassa a híreket, követhesse kedvenc weboldalát vagy blogját.

Az alkalmazásnak ez az “újrafejlesztett” verziója, és a jelek szerint a design is átalakításra került: az app letisztult, ám a navigálást segítő megjelenést kapott.

screen568x568

Amellett, hogy számos fontos alapfunkció (hírek megosztása, forrás szerinti nézet, kedvencbe mentés, keresés, stb.) megmaradt, sok újdonság is beépítésre került. Így már ‘swipe’ funkcióval lehet lapozni a rovatok vagy akár a hírek között, bekerültek a top hírek, ha esetleg valaki népszerűség szerint akarná követni azokat, készült egy ‘elmúlt 7 nap’ rovat (stílszerűen), ahol a legnépszerűbb híreket böngészhetjük az adott hét kapcsán.

Ami talán a legérdekesebb újítás, hogy közvetlenül az appból lehet követni a hazai Instagram közösséget a legnépszerűbb hashtagek (#szifoncom, #budapest, #hungary) mentén, sőt, ha valaki használja a #7NAP hashtaget, akkor a képe itt biztosan megjelenik.

[appstore id=”664621994″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. viszont a barátom i4-én nagyon nem megy normálisan így vissza tette a régit.

  2. Megörültem,hogy végre frissítették,de nálam semmit nem tölt be.
    Csak pörög a 7-es legfelül,ezenkívül más nem történik.:(
    Pedig már i5-re is optimalizálták a felbontást!

  3. Az első betöltődésnél kell csak valamivel többet várni és az én i4-esemen rendesen megy.
    Azt azért hiányolom, hogy a kinézetet nem vitték el iOS7 irányba.

  4. Már működik!
    Csak először nem akarta az igazságot.:)


Add a Comment