fbpx Skip to content

A Zeptolab nagyon sokáig új pályák nélkül hagyta a Cut the Rope rajongóit, viszont nemrég az alap játékhoz is érkezett egy új sajtos-egeres témájú doboz. Most végre a tavasszal megjelent Time Travel epizódhoz kaptunk új pályákat, melyben a diszkó korszakába csöppenhetünk vissza.

15 új pálya és egy új Om Nom Stories rajzfilm érkezett a frissítéssel. Ahogy a Time Travelnél már megszokhattuk, a pályák (szerintem) könnyebbek, mint a többi epizódban, így maximum fél óra alatt könnyedén meg lehet minden pályát 3 csillagosra csinálni, bár azért van egy-két pálya, ami elég fifikás.

A megszokott színvonalat természetesen ez a frissítés is hozza, nagyon hangulatosra sikeredett a diszkós környezet. Om Nom rokona most hatalmas mikrofonfrizurával és óriási napszemüvegben tolja a boogie-t. Természetesen ezúttal is cukorkát kell juttatni a Om Nom és rokona szájába, viszont ha diszkófényhez ér a cukor, akkor széttörik és vége a pályának, de ha a fény útjába egy diszkógömböt juttatunk, akkor egyrészt beindul a zene, másrészt a cukornak is szabad útja lesz Om Nomékig.

Az Om Nom Stories rajzfilm ehhez kapcsolódó része:

[appstore id=”608899141″]

[appstore id=”608901634″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment