fbpx Skip to content

Három, játékkal kapcsolatos újdonságot szedtünk egy csoportba, reméljük, mindenki megtalálja közöttük a számára érdekeset.

Bad Piggies

badpiggies

A Bad Piggies nemrég kapott egy komolyabb frissítést, amiben 30 új pályán építhetünk újabb őrült szerkezeteket, ráadásul a felhasználható eszközök tárháza is bővült és még sok más nyalánkságot tartalmaz a frissítést.

Nem is ez a lényeg igazából, mert akinek megvan a játék, az úgyis látja, milyen újdonságok érkeztek, hanem az, hogy 1 egész hétig ingyenes a Bad Piggies sima és HD változata is! Ilyen még nem volt a játék történetében. Érdemes mindenkinek leszedni, akár a HD változatot is, még ha nincs is iPaded, egyszer még jól jöhet, hogy már megvan. 🙂

[appstore id=”533451786″]

[appstore id=”545229893″]

Cut the Rope

Tavasszal újra nagyon rákaptam a Cut the Rope-sorozatra és egy sajnálatos mentés-elvesztés miatt újra végigjátszottam az összes verzió összes pályáját 3 csillagosra. Sajnos elfogytak a pályák, ami rosszul érintett, de szerencsére most érkezett az alapjátékhoz egy újabb doboz 25 szórakoztató pályával.

cuttheropecheesebox

Ezúttal egy sajtos témájú dobozban kell Om Nomot megetetni cukorkával, és a már ismert szereplőkön és eszközökön túl ebben a dobozban egérkék lesznek a segítségünkre, akik a sajt lyukaiban tanyáznak és úgy segítenek Om Nomnak, hogy elkapják a cukorkát majd eltűnnek az egyik lyukban, utána pedig feltűnnek egy másikban, így juttatva a cukorkát Om Nom szájába.

Akinek nincsen meg a játék, annak mindenképp csak ajánlani tudnám, nagyon megéri az árát. Figyelem, függőséget okoz.

[appstore id=”380293530″]

[appstore id=”394610743″]

Angry Birds Rio

Az Angry Birds Rio is egy jól sikerült epizód volt, viszont a többi részhez képest nagyon kevés frissítést kaptunk a pénzünkért. A Rovio, hogy életben tartsa azért a játékot, néha-néha meglepi a felhasználókat pár új pályával, és épp ez történt most is. 15 új, naplementés pályát kaptunk, illetve folyamatosan történnek a játékban olyan változtatások, melyek úgy hoznak csak új pályákat, ha például bizonyos számú csillagot összegyűjtöttünk, stb. Az új ikon már csak egy apróság.

angrybirdsrio

Jó kérdés, hogy mi lesz a Rio-val a jövőben, hiszen a film eseményeit már rég elmesélte, viszont a napokban értesültem róla, hogy áprilisban érkezik az animációs film második része, ami akár ezt a játékot is érintheti az új film eseményeivel, vagy akár egy új Rio játékot is kaphatunk. Nyilván a fejlesztőknek ez utóbbi éri meg a legjobban. Majd tavasszal meglátjuk mi lesz.

[appstore id=”420635506″]

[appstore id=”420636551″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment