fbpx Skip to content

Sok apróságban változott az iOS 7 rendszerben a beta 2 és 3 között. Leginkább az új, kicsit kövérebb és láthatóbb betűtípusra lehet felfigyelni. Korábbi cikkünkben már összeszedtük nektek az újdonságokat, most pedig nézzétek meg a különbségeket.

Az első képen nem csak a fehérebb hátterű mappák helyett látható, hogy az áttetszőbb lett, hanem az állapotsor elemei is kicsit szélesedtek:

output_mSKGQP

output_cBZodV

Az Értesítési központ is változott egy kicsit, a “nem fogadott” szöveg helyett már “kihagyott” van az értesítéseket csoportosító füleknél:

output_QRFzc2

Az egyes alkalmazásokban a betűk vastagabbak és így jobban olvashatóbbak, hangsúlyosabbak lettek:

output_90tJLS

output_eulaGx

Az App Store-ban pedig még egyes ikonok is új felületet kaptak, de ugyanez a helyzet a Zene appban is például:

output_ZpK8GI

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Üzeneteimet 1 percig tölti be, utána kifagy.
    Jegyzeteimet csak olvasni tudom. Módosítani újat felvinni nem engedi csak várakoztat.

    A hívást a befejezés gomb megnyomása utána 10-12 másodperccel később rakja le.

    Az iMessage nem működik. Többi hibát fel sem sorolom. Ennyire nem lehetnek vakok az Applenél. Béta tudom béta, de hogy update után rosszabb lett az tény.

  2. @hapi: milyen eszközön használod?

  3. @hapi: a hiba nálad van, mert nálam, és ahogy olvastam még sokaknál, sokkal gyorsabb és stabilabb mint a beta 2! nálam egyedül a háttér szokott el-el tűnni. Jah és az iMessages az emberek 30%nál nem működik/működött!

    nekem a beta 2 jobban tetszett stílusban :/

  4. hapi bakker, ha már bétateszter lettél, akkor ne csak ide írd a hibalistát hisztizve, hogy jajj a béta nem tökéletes, hanem készülék és körülmények megjelölésével az Apple-nek. Ha nem tudsz angolul, akkor küldd el nekik magyarul.

    Bármilyen hihetetlen, de lehet, hogy nem minden készüléknél, nem minden beállításnál jön ki ez a hibajelenség. Sokkal kisebb annak a valószínűsége, hogy vakok és nem látták, hogy minden telefonon ezek a hibák benne maradtak. A bétatesztelés lényege pont az, hogy ne csak programozói környezetben legyen tesztelve egy szinte teljesen újraírt rendszer.

  5. Elküldtem minden hibát előzőleg is, nyugalom!
    Visszafelé haladunk úgy érzem.

  6. @NitroTom: iPhone 5 A1429

  7. @hapi: nekem szintén iPhone 5 de ezkből a hibákból nálam semmi nincs mondjuk én a legelső bétát alt+restore-al tettem fel nem update-el azóta pedig ota-n frissitek.

  8. Nekem szinte tökéletesen működik. Fagyás, respring nem volt még (a béta 2 az első egy óra alatt 3x csinálta). Elég gyors, a memória kezelés végre sokat javult. Viszonylag jól bírja akksival is (persze lehetne jobb is). Alakul ez és még jön pár béta változat.

  9. @szorian: Ugyan így csináltam restore-al. Én is OTA-n nyomom az updateket azóta.

  10. Szerintem meg egy förtelem az egész IOS 7 és gondolom rákényszerítenek majd a frissítésre. Bár belerakták ezt a lenyíló menüt de akkor sem tud annyit mint az SBSettings. Ha valaki nem akarja minden nap tölteni a szifont akkor pedig nem árt ha ki be lehet kapcsolni a 3G-t, bluetootht, helymeghatározást, wifit stb. Ebből mi az IOS 7-ben is csak néhányat kapunk. Iphone 5-öm volt és kénytelen voltam eladni, mert normálisan nem lehetett használni mert max 1-1,5 napot bírt az akkuja, főképp mivel menüből ki be kapcsolgatni mindent egy rettenet. Az IOS 7-el is próbálkoztam, de szerintem a szép helyett inkább az igénytelen jelzőt használnám, ha mondjuk az apple kiadott volna egy olcsó iphonet azon el tudtam volna képzelni, hogy legyen értelme a drágábbat megvenni. Ami miatt iphonet használok, stabilitás, könnyű kezelhetőség , gyorsaság és igényes szép IOS, itt most inkább nem alkotok véleményt döntse el mindenki maga hogy mi maradt meg ezek közül. Jelenleg egy Iphone 4 és 4S-em van IOS 5.1.1 és IOS 6.1-el, Több mint 3 éve iphonet használok, az IOS 7 beta óta gondolkodok típus váltáson de az android fapados kinézete, instabilitása és üzemideje nem győzött meg, a Nokia symbiant már nem fejlesztik sajnos elég lassú hardverek voltak csak hozzá a windows meg szerintem nem mobiltelefonra való és fapados kinézetű.

  11. Érdekes én spec. vidéken vagyok a szüleim pc-jéről tettem fel (xp-ről) a mókolt betát és minden fasza. Eddig. Ja, a Telenor apn-t sem kellet újból beírnom (gyári függetlenc)!

  12. Lehet nem uj dolog, de en most vettem eszre, hogy ha az sms-seknel ezt iroM “holnap este, ma este, stb..” Akkor az mas szinnel jelenik meg es esemenyt is lehet kotni hozza amit a masik fel is meg tud nezni! 🙂


Add a Comment