Telekom lett a T-Mobile-ból

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan azt már korábban közölte a Magyar Telekom, egységesíti lakossági T-Mobile és T-Home márkáit, és év végére mindkettőből egyszerűen csak T lesz. Ennek egyik jele, hogy a készülékeken a korábbi T-Mobile kijelzés Telekomra vált.

telekom

Az új szolgáltatónév a készülék újraindítása vagy a repülős mód be- majd kikapcsolása után jelenik meg a T-Mobile-os eszközökön.

Persze a név néha viccesen is tud mutatni, vagy csak tudja, hogy hétvégén irány a telek… 🙂

telek

Gyakorlati változást mindez nem hoz, sem a beállításokon nem kell változtatni semmit, és a szolgáltatónk sem változik meg tőle, csak a kijelzett név.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Bocsi hogy ide írom de szeretnem hogy színes logó legyen ne az alap azt hogyan csináljanak mondjuk nem t-mobilos eddig cydia ba volt fen de 5.1.1 volt 6 ra van megoldás bocsi hogy ide irtam

  2. nekem is egyedi logó volt és megváltozott!
    néztem Carrier Editorban még szolgáltatónak a T-mobile.HU-t kínálja fel így egy darabig sztem nem lehet megváltoztatni…
    🙁

  3. A jól bevált grafikus logóra van már valakinek megoldása? Vagy elég ha a régi megoldást újra megcsinálom, és kész? Sajnos ennyire nem értek hozzá, ezért kérdezek. Előre is köszi, ha valaki ért hozzá.

  4. @Barracuda, @n4nom4n, @Werby: azért nem jelenik meg illetve tűnt el a grafikus logó, mert a kijelzett név más, mint ami a bundle-ben van. viszont a carrier.plist nem módosítható jailbreak és commcenter patch nélkül, így nem írható át benne az sem, hogy a jelenleg kijelzett névhez megjelenítse a grafikus logót. majd frissül a bundle, és akkor frissítjük a csomagot is.

  5. @vetzl: sajnos a 6.x óta a commcenter patch után hiába másolja be a csomag a megfelelő helyre a fájlokat, a rendszer nem tölti be azokat, és erre nem találtunk megoldást azóta sem, mert nincs egyértelmű oka, hogy miért nem megy.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!