fbpx Skip to content

Ahogyan azt már korábban közölte a Magyar Telekom, egységesíti lakossági T-Mobile és T-Home márkáit, és év végére mindkettőből egyszerűen csak T lesz. Ennek egyik jele, hogy a készülékeken a korábbi T-Mobile kijelzés Telekomra vált.

telekom

Az új szolgáltatónév a készülék újraindítása vagy a repülős mód be- majd kikapcsolása után jelenik meg a T-Mobile-os eszközökön.

Persze a név néha viccesen is tud mutatni, vagy csak tudja, hogy hétvégén irány a telek… 🙂

telek

Gyakorlati változást mindez nem hoz, sem a beállításokon nem kell változtatni semmit, és a szolgáltatónk sem változik meg tőle, csak a kijelzett név.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Bekapcsolt Do not disturb-bel még mindig nem fér el a status baron. :/

  2. Bocsi hogy ide írom de szeretnem hogy színes logó legyen ne az alap azt hogyan csináljanak mondjuk nem t-mobilos eddig cydia ba volt fen de 5.1.1 volt 6 ra van megoldás bocsi hogy ide irtam

  3. Koszonom de sajna telenor kellene :-(((

  4. De az hogy lehet, hogy nekem volt fenn T-Mobile-os egyedi logóm, mégis megváltozott?

  5. Itthon a 2db i5-ön átváltott,a 2db Samsung telón nem.(s3,galaxy mini)
    Ez miért lehet?
    Nem élet-halál kérdése.:)

  6. iPad mini-n nem váltott még át, pedig este kikapcsoltam. Mondjuk nem mintha fontos lenne nekem, csak gondoltam leírom!

  7. iPhone 3G kikapcsolás és airplane mode nélkül is átváltott

  8. nekem is egyedi logó volt és megváltozott!
    néztem Carrier Editorban még szolgáltatónak a T-mobile.HU-t kínálja fel így egy darabig sztem nem lehet megváltoztatni…
    🙁

  9. A jól bevált grafikus logóra van már valakinek megoldása? Vagy elég ha a régi megoldást újra megcsinálom, és kész? Sajnos ennyire nem értek hozzá, ezért kérdezek. Előre is köszi, ha valaki ért hozzá.

  10. @Barracuda, @n4nom4n, @Werby: azért nem jelenik meg illetve tűnt el a grafikus logó, mert a kijelzett név más, mint ami a bundle-ben van. viszont a carrier.plist nem módosítható jailbreak és commcenter patch nélkül, így nem írható át benne az sem, hogy a jelenleg kijelzett névhez megjelenítse a grafikus logót. majd frissül a bundle, és akkor frissítjük a csomagot is.

  11. Nekem is átváltott, de random vissza is T-Mobilera O_o

  12. @Jadeye: Köszi a választ és a segítséget.

  13. Ha lehet akkor a frissítésbe tegyétek bele a telenor logót is koszi

  14. @vetzl: sajnos a 6.x óta a commcenter patch után hiába másolja be a csomag a megfelelő helyre a fájlokat, a rendszer nem tölti be azokat, és erre nem találtunk megoldást azóta sem, mert nincs egyértelmű oka, hogy miért nem megy.

  15. Szomorú vagyok


Add a Comment