Mostantól videót is rögzíthetünk, filterezhetünk az Instagrammal!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este frissült az Instagram. Nem is akármilyen frissítésen esett át: elérhetővé vált a videózás az appon belül, és ezeket a videókat ugyanúgy filterezhetjük, ahogyan a képeket is.

A frissítés megjelenése előtt egy közel 1 órás keynote is volt, amin bemutatták az új videó funkciót, illetve pár statisztikai adatot is kaptunk. Kiderült, hogy havonta 16 milliárd képet osztanak meg az instagrammon, illetve már elérték a 100 millió regisztrált felhasználót. Naponta egyébként közel 45 millió képet készítenek a felhasználók.

IMG_0189 IMG_0190

Az új videó funkció frissítéssel érkezik hozzánk. Tehát csak le kell töltenünk a legújabb, 4.0-s verziót. Ezután ahogy szoktunk, rámegyünk a fotó menüpontra, majd pedig átváltunk a jobb oldalsó videó gombra:

IMG_0194 IMG_0195

A felvétel maximum 15 másodperces lehet, de közben akár többször is leállíthatjuk, hogy esetleg más szemszögből videózzunk. Tehát több szekcióra bonthatjuk a videónkat, és ezeket a szekciókat külön-külön is törölhetjük akár. Ezután már csak a filterezés marad hátra. Összességében remek frissítés, egyelőre azonban nincs külön feedje a videó résznek, tehát vegyesen látjuk a képeket és a videókat is. Nézzétek a meg a hivatalos videót:

Instagram
  • Instagram
  • Méret: 129.26 MB | Verzió: 143.0
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Neked hogy tetszik az Instagram videó?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!