fbpx Skip to content

Az Apple tegnap este rakott ki egy 9 perces videót. A videó ugyan hosszú, de ha van 10 perced, mindenképp nézd meg. Röviden 1-1 alkalmazást mutatnak be a fejlesztők, hogy hogyan segítettek ezzel másokon vagy éppen saját magukon.

Akit esetleg érdekelne, ezek a videóban említett appok:

[appstore id=”293170168″]

[appstore id=”323723017″]

[appstore id=”308368164″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. A Proloquo2Go 200 euró?!? Úgy értem kééétszáááz euró?!?

  2. @jarodfree: ezen én is megrökönyödtem 🙂

  3. Hát igen, ha egy VIP izé, vagy egy nagy profitot hozó programról lenne szó, megérteném, de hogy egy hátrányos helyzetű gyerektől/családtól lehúzni még 60 ezer forintot, az gáz… Keressen támogatókat, pályázzon a programmal.

    Na, kijött, már nem feszít 😀

  4. örülök hogy nem csak én akadtam fent a 200 ojrón… o.O

  5. Ezt a videot a Keynote-on kellett volna leadni…

  6. … sokkal hatasosabb mint a kisauto versen AI-val volt.

  7. szerintem túl nyál ez a reklám.
    rendben hogy ilyen emberek is vannak de nem ez a nagy többség..
    az a 200 eypo meg nagyon brutál lehúzás… főleg a mellé a design mellé… na meg nem tűnt valami extra programnak…

  8. @szikszai11: az extraságáról a down kóros vagy esetenként autista gyerekekkel foglalkozók tudnának beszámolni. nyilván ez egy tipikus réteg-alkalmazás, csak egy adott réteget érint, de őket elég rendesen. nem nagyon van más ilyen app. hogy miért ennyibe kerül, az már egy jobb kérdés, de nyilván megvan az oka.

  9. Te sosem fogod ezt megérteni. Talán majd ha te gyereked vagy az ő gyerekének ne adj isten lesz valami baja rájössz majd hogy milyen fontos is egy ilyen app…
    Amíg a gyereked nem beszél hozzád 6 éves koráig orvosrol orvosra jársz vele hogy vajon mi a baj aztán kiderül agysorvadásban szenved és épül le az agya ahelyett hogy fejlődne… Tegyük fel valaki csinál egy ilyen appot amin a gyereked színeken keresztül tudja elmondani hogy apa szeretlek…. Meg mindig értéktelen?
    A f0gyatékossággal rendelkező emberek nagy többségben vannak jelen éppen csak ok vagy a családtagjaik szégyellik, nem magukat hanem azokat az embereket akik nem látnak túl az undoron gunyolodason, szánalmon.


Add a Comment