fbpx Skip to content

Heti ingyenes játék: Angry Birds Space

Azt vettem észre, hogy mostanában a Free App of the Week program keretében egyre jobb és jobb alkalmazások/játékok landolhatnak ingyen a készülékünkön. Ez ezen a héten sincs máshogy, hiszen a heti ingyenes játék a nagy sikerű Angry Birds Space.

Aki nem ismerné a játékot, annak az alábbi videókat tudnám ajánlani:

A játék a megjelenése óta átesett számos frissítésen, amelyek keretében újabb és újabb bolygók érkeztek, így most már közel 220 pályán lehet disznóvágást rendezni és gyűjteni a csillagokat. Nem régiben a játék új főcímdalt kapott Slash jóvoltából.

A játék iPhone-os és iPad-es változata is ingyenes letölthető most. Ha még nem lenne meg, akkor mindenképp töltsd le, nagyon megéri, én még a HD-t is leszedtem, pedig nincs is iPad-em, de egyszer még talán jó lesz 😉

[appstore id=”499511971″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”501968250″ country=”HU” style=”custombox1″]

EA leárazások

ea-logo

Az amerikai Memorial Day alkalmából az Electronic Arts megint leárazta a játékait az App Store-ban. Érdemes az EA App Store oldalát végigböngészni, mert remek játékokat lehet akár ingyen is beszerezni, vagy a legtöbbet a megszokott magas ár helyett most akár 1 euróért.

Frostbite

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Frostbite Go játékmotor hamarosan meg fog érkezni iOS-re és Androidra, ez azt jelenti, hogy elég komoly grafikájú és fizikájú játékokra számíthatunk és csak remélni tudom, hogy nem fogják elrontani azzal, hogy freemiumos ócskaságokat fognak kiadni vele.  A Frostbite oldalán olvasható, hogy már javában dolgoznak a mobilos változatán a motornak.

logo_of_frostbite_3

A Frostbite korábbi verziói hajtják meg az EA PC játékait, többek közt a Need for Speed és a Battlefield sorozat darabjait, szóval lesz itt jóság.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment