fbpx Skip to content

A mai nap egy rakás új hír és frissítés jelent meg kedvenc madaraink világában.

Angry Birds

Angry-Birds-11

Ingyenesen letölthetővé vált a mai nappal az alap Angry Birds játék sima és HD változata. 2009 évvégi megjelenése óta ilyen még nem fordult elő. Akinek valamilyen érthetetlen okból még nincsen meg, az mindenképp töltse le, mert kitudja, meddig lesz ingyenes. Lehetséges, hogy az Angry Birds lesz az App of the Week eheti alkalmazása. Nem csak ingyenes lett a játék, hanem a Bad Piggies-es fejezet 15 új pályát is kapott.

[appstore id=”343200656″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”364234221″ country=”HU” style=”custombox1″]

Angry Birds Space és Slash

Pár nappal ezelőtt az Angry Birds hivatalos YouTube csatornáján megjelent egy videó, amiben Slash arról beszél, hogy milyen izgatott az Angry Birds-szel való együttműködés miatt.

Ekkor még csak sejtésünk lehetett, milyen együtt működésről is lehet szó, de a mai nap megérkezett az App Store-ba az Angry Birds Space legújabb frissítése, amiben immáron a Guns N’ Roses egykori és a Velvet Revolver jelenlegi főgitárosa egy hihetetlenül új szintre emeli a játék főcímdalát.

Slash annyira nagy Angry Birds rajongó, hogy még 2010-ben ezt írta a twitterén: “Az Angry Birds olyan mint egy drog, csak olcsóbb.” Szerintem neki teljes nyugalommal hihetünk, hiszen tapasztalatból beszél.

A közös együttműködés nem csak egy új főcímdalt szült, hanem Slash-t is madarasították, avagy a piros madarat “slashesítették”.

Angry-Birds-Space-HD-2

[appstore id=”499511971″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”501968250″ country=”HU” style=”custombox1″]

Angry Birds rajzfilmsorozat

A Rovio március közepén védő szárnyai alól kiengedi legújabb alkotását, az Angry Birds rajzfilmsorozatot. Arról még nincs hír, milyen hosszú részek lesznek, illetve hány rész/évad lesz, mindenesetre én már nagyon várom, az előzetes alapján igencsak szórakoztató lesz.

Rovio: The Croods

Igaz nem Angry Birds-ös hír, de szorosan kapcsolódik hozzá, mivel a kedvenc madaraink fejlesztői egy új játékkal fognak hamaroan jelentkezni, ez pedig a The Croods.

A The Croods az azonos című animációs film adaptációja lesz, egyenlőre sokat még nem tudunk róla, csak azt, hogy március 14-én fog megjelenni.

Itt az első gameplay trailer:

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ingyen van a Chillingo Catch the Ark nevű játéka!! Máskor 8 euró!!!!

  2. @Norrbi: mármint úgy érted, hogy 0.89€, nem? (kiegészítés: *máskor 0.89€)

  3. @Jadeye: en reggel meg ingyen toltottem

  4. @b3nz0: nem azt mondtam, hogy ne lenne ingyenes, hanem hogy máskor nem 8€, hanem 0.89€, de nézd meg appshopperen, ott írja az eredeti árat, megjelenési dátummal.

  5. Nem nem, 7,xx euro volt áthuzva. De amugy már le is vettek az app storeból mert mostmár nem találom


Add a Comment