fbpx Skip to content

Egy dubaji szállodában aranyból készült iPad-del szolgálják ki a vendégeket.

burj-al-arab

A világ egyetlen 7 csillagosnak nevezett szállodája Dubajban található. A Burj Al Arab nevű hotelről lerí a gazdagság. A legmagasabb szállodának épült (321 m, mint egy 100 emeletes panelház!), minimum 1500 dollárnál kezdődik egy éjszakára a kétágyas szobaár, ráadásul egy mesterséges szigeten kapott helyet, amit saját híd köt össze a parttal, és van teniszpályája is, ami úgy 250 méter magasan “lebeg”.

A vezetőség nemrégiben beújított, mert mostantól mind a 202 szobához virtuális portásként egy 24 karátos aranyból készült iPad-et adnak használatra a vendégeknek, amelyet kizárólag a hotel részére készítettek. A táblagépen többek között meg lehet rendelni a takarítást vagy a jégbehűtött pezsgőt is. 🙂

Gold-iPad

Távozáskor elvileg le kell adni a készüléket. Persze ha valakinek nagyon megtetszik az iPad, akkor a szállodában akár meg is vásárolhatja magának. Bár az árról nincs információnk és az sem publikus, hogy mely készüléket árulják, de feltételezzük, hogy iPad 4-ről van szó. Más kérdés, hogy mit csinálnak, ha kijön egy újabb modell? Valószínűleg azonnal cserélnek.

Hát igen. Ezen a színvonalon egy ilyen kütyü alapkövetelmény. Gyerünk fel az Okoslottóra és lehet, hogy nemsokára Te is kipróbálhatod az arany iPad-et! 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ez talán “csak aranyozott”. Én annak idején azt tanultam, hogy 1 gramm aranyból tetőtől talpig be lehet aranyozni egy lovaskatonát! 🙂 Tehát inkább jelzésértékű ez a gondoskodás, de nem feltétlen horribilisen drága. De mindenképp különleges.

  2. 24 karátos? akkor valamivel a felülete még be lehet vonva, ugyanis a 24 karátos arany érintésre is kopik. legmagasabb 18 karátos dolgokat szoktak forgalmazni, ettől magasabbat már csak csomagolva forgalmazzák.


Add a Comment