fbpx Skip to content

Szerintem nagyon sokan használnak Vibert jelenleg is, mivel az iOS-re nagyon korán érkezett az azonnali üzenetküldő és VoIP alkalmazás. Korábban én is használtam, de manapság már nem. Mostantól azonban már PC-re és Mac OS X-re is letölthetjük a klienst, tehát nem kell, hogy a telefonon chateljünk ismerőseinkkel.

Desktop-Mac-and-iPhone

Ahogy azt már megszokhattuk iOS-en, úgy mostantól a laptopunkon is elérhetjük a szolgáltatásokat. Válthatunk gyorsüzeneteket, felhívhatjuk ingyen Viber ismerőseinket, akár videót és képet is csatolhatunk. A fejlesztőktől már nagyon vártuk ezt a lépést, és így már tényleg, bármikor elérhetőek lehetünk az app segítségével. Egyébként a használatához frissíteni kell a Viber mobil kliensét is, amiből ezért a 3.0-s verziót is kiadták a fejlesztők.

photo-1

[appstore id=”382617920″ country=”HU” style=”custombox1″]

Screen Shot 2013-05-07 at 15.03.24

Olvasd el a hozzászólásokat is

38 Comments

  1. Nekem órák óta szinkronizál az asztali kliens, de nem hozz át a telefonról a névjegyeket és az üzeneteket.

  2. Nekem pillanatok alatt sikerült, minden műxik, ahogy kell!

  3. Kiralysag ez igy tenyleg franko , skype mehet nyugdijba

  4. @Tamaci: A névjegyek is megjelentek az asztalin?

  5. iPad-ra vajon miért nincsen?

  6. Nálam a gmail fiókkal szinkronizálva vannak az iphone-ban a névjegyek. Mindegyik telefonszám 0620 / 0630 / 0670 / stb. Azonban, ha valaki ír Viberen, azt megkapom a gépen is, csak akkor már nem úgy jelezve, mintha egy kontakt írt volna, hanem egy telefonszám egy elbaszott formátumban, pl. +0670 / +0620 / +0630

    Ennek úgy érzem még ki kellene forrnia. 🙂

  7. @DarkEvil: Nekem ugyanez a bajom, ha én írok valakinek gépről viberen, akkor ott a neve és a képe is,de ha vissza ír az illető akkor ismeretlen telefonszámként mutatja, és abban a beszélgetésben nem is tudok neki válaszolni csak ha vissza kattintok az én írásaimhoz. Ez még tényleg nincsen kész sajnos… 🙂

  8. @DarkEvil: Nem azért, de szerintem nem 06-al kellene kezdődnie a számnak, hanem +36-al! Másnak kell kiforrnia! 🙂

  9. Akinek nem szinkronizál telepítés után, indítsa újra a pc-t és működik! 🙂

  10. @itanczos: Még valami okosat tudsz mondani? idióta fasz.

  11. @danielg: Ahogy nézem a Viber hivatalos csatornáit, nem csak nálunk jelentkezik ez a probléma, szóval csak alkotnak valamit idővel 🙂

  12. +36 1, +36 20, +36 30, +36 70 országhívóval hiba nélkül megy asztaliról (ez a hivatalos formátum) szerintem a problémád emiatt van, danielg.

  13. Vagyis DarkEvil, na!:)

  14. @DarkEvil: Köszönöm az intelligens hozzászólásod! 🙂

  15. @DarkEvil: Kedves SötétGonosz! A Te problémádat nem fogják megoldani, mert a probléma nem a “készülékben” van. A szabvány szerint a világon mindenhol +-al kezdődik a nemzetközi szám és utána az országhívó, majd a körzet, végül a helyi szám kerül. Aki kicsit is előre látó, nem 06-al tárolja a telefonszámokat, mert akkor pl külföldön nem tud telefonálni…

  16. En is +36..-al hasznalom a telefonszamokat es a kulfoldiek is +(orszaghivo)-val vannak megadva. Hibatlanul mukodik az uzenetkuldes es telefonalas is nalam Macbook-on es asztali PC-n is.

  17. Most próbáltam a hívás átadást és a video hívást is. Az átadás tökéletes a teló és a pc között! A video hívás viszont nem ment teló és pc között. Csak pc-pc között működhet?

  18. Nyomorékok még mindig nem képesek iPaden összeköhögni

  19. Alapvetően azért léptem át a webes változatba, hogy gratuláljak DarkEvil kommunikációjának magasiskolájához, de látom ezt már mások megtették 🙂
    Így megkérdezem, hogy mikorra várható iPhone5-re optimalizált szifon alkalmazás, amiben lehet kommentelni is?

  20. @itanczos: kocceee elsore nekem nem ment de a restart segitett

  21. ronie: én is hiányolom ezt…!

  22. @DarkEvil: nem neked volt régebben az itouch pont hu? ennél azért értelmesebbnek néztél ki ott. bár lehet csak elragadott a hév.

  23. Srácok,
    Másnak nincs olyan problémája, hogy összekeveredtek a kontaktjai?
    Más száma/hívóképe jelenik meg a név alatt, amit természetesen a Viber is így vesz át.
    (nekem 5.1.1-en van ez (4S), de hallottam már iP5-ön is ilyen hibát)

  24. @HSA: De… ismeretlen emberektől kapok üzeneteket, meg aki nem frissítette még a telefonján az alkalmazást annak az üzeneteit ismeretlen szám ként küldi el és arra nem is tudok vissza írni, de közbe alatta meg ott van a kontakt és meg is kapja amit írok. Egy nagy káosz ez még 😀

  25. Viber egy fos. 3 másodperces lag, megszakad, iszonyat szar hang, stb. 10-ből 10-szer. Írni lehet rajta, minden másra KakaoTalk! Komolyan ajánlom, nincs lag, és olyan tiszta a hang, hogy már-már idegen.

  26. Sziasztok!
    Volt esetleg valakinek olyan problémája, hogy konkrétan a telepítőt sem tölti le, órák óta tölti a telepítőt, nem történik semmi. (nodot is kikapcsoltam már, rendszergazdaként futtatom, úgyse történik semmi)
    Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.

  27. @ngtv: Lehet, nem voltam tiszta, de nem az ismeretlen számról jött üzenet a gondom, vagy a Viber kontaktkezelése. Ez iOS probléma, mert a telefon kontaktjai vannak néhol teljesen összekeveredve (nem mindenkinél, de majdnem). Csak ez a Viber is (emiatt nyilván) rosszul kezeli, mert csak egy az egyben átveszi.

    Ötlet, vki?
    Más nem tapasztalta?
    Marha idegesítő!

    THX előre is!

  28. @HSA: ha össze vannak keveredve a kontaktok, akkor töröld le az appot mindenhonnan, érdemes nyomni egy deactivate-et is. ezután újra felteszed, újból regisztrálsz (megadod a számod, beírod az SMS-ben kapott kódot), és újból odaadod neki a névjegyzéked. valamit valahol hibásan töltött fel a Viber, általában ez okozza.

    ha a normál névjegyzék is össze van keveredve Viber nélkül is, akkor ott más a gond, de akkor előbb a névjegyzéket kell helyretenni.

  29. @Jadeye: Köszi!
    Valszeg ez lesz…

  30. ha nem a telefonkönyvebn elmentett névtől kapod a választ az üzeneteidre, hanem +0620, +0630, +0670 stb. telefonszámokról, akkor az valószínűleg azért van, mert a telefonkönyvedben(mobil készüléken) nem +36-os formátumban van elmentve az adott telefonszám, hanem 06-os alakban. Legalábbis nekem ez az észrevételem a desktopos Viberrel kapcsolatosan. Miután átírtam a telefonkönyvben a számot +36-osra, megoldódott a probléma

  31. ja és indítsátok utána újra a vibert a telón! multitaskingból is lőjétek ki

  32. Az mitol van hogy Pc-n nem latom az osszes kontaktomat akikkel szifonon szoktam csetelni csak nehanyat ?

  33. Sziasztok.
    Mac-en szeretném használni a Vibert.Még régebben iPhone-on használtam,de jelenleg nincs okostelefonom.Van valami megoldás,hogy működjön?

  34. Hali!
    Az mitől lehet, hogy nem tudok képet küldeni? Rányomok a + gombra és beugrik egy ablak, hogy nincs engedélyezve a Viber számára, hogy a képekhez férje, állítsam be a beállításoknál. Viszont ott nincs ilyen lehetőség.

  35. 3GS 5.1.1-gyel

  36. Sziasztok,

    Nekem a következő gondom/kérdésem lenne. Feltelepítem Win8-ra a Vibert, telón is fent van (3.0.0), de a telefonszámom megadása után hiba jelentkezik, azt a választ kapom, hogy ahhoz, hogy aktiváljam az asztalomon a Vibert, először a telefonomra kell feltelepítenem.

    Próbáltam már mindent ami magamtól eszembe jutott (telefonszám formátumát mindenhogy, iTunes megnyitva vagy nem megnyitva /természetesen itt is le van töltve a Viber/, teló rádugva a gépre vagy lehúzva, telón futtatva a vibert illetve nem futtatva, telós Viber alkalmazás beállításait átnéztem de semmi info), de mindig ugyan itt akadok el.

    Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit kéne csinálnom?

    Előre is köszi!

  37. Jelentkezett egy olyan probléma hogy csak WiFi-n tudom használni a Viber alkalmazást! Mobil adat forgalommal pedig nem! Én allithattam el valamit vagy más probléma áll fent??


Add a Comment