fbpx Skip to content

A címben szereplő számban igen sok nulla van, de nem az ötöslottó főnyereményét jelenti. Az App Store-ban hamarosan megtörténik az 50 milliárdodik alkalmazásletöltés.

50mill

A szerencsés letöltőt az Apple egy 10 ezer dolláros Gift Carddal jutalmazza. Ha esetleg mégsem te vagy a szerencsés nyertes (azért valljuk be, erre igen kicsi az esély), akkor sem kell búslakodnod, mert ha az azt következő 50 letöltésből egy a tiéd, akkor 500 dolláros Gift Cardot kap vigaszdíjként.

Aki esetleg nem akar/tud letölteni alkalmazást, az sincs kizárva a nyerési lehetőségből, mert ki kell tölteni egy internetes formanyomtatványt, így részt vesz a versengésben. A nyerési esélyeket növelve naponta 25-ször (!) lehet kitölteni a nyomtatványt.

A promócióval egy időben az Apple nyilvánosságra hozta minden idők legnépszerűbb letöltéseit. A fizetős alkalmazások közül az élbolyban végzett a WhatsApp Messenger, természetesen az Angry Birds és a Fruit Ninja is előkelő helyen szerepel. Az ingyenesek között a Facebook, a Skype, a Viber és a YouTube dicsekedhet előkelő helyezéssel.

50mill2

Az iPad-es appok közül az Apple saját irodai alkalmazásait (Pages, Numbers, Keynote) töltötték le a legtöbbször. Minő meglepetés 🙂

Szóval versenyre fel, mindent bele, tessék töltögetni 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Én bajban lennék ha megnyerném akármelyik giftcardot, gyakorlatilag ami érdekelt már megvettem az appstore-ból, talán 1 éve már semmi olyan nincs amire szívesen kiadnék pénzt. Olyan érzés mint amikor végig játszunk egy játékot és nincs több pálya. Mondjuk zenékre, filmekre jó lenne.

  2. Egy-két MacBook? 🙂

  3. @jimny: Annak lenne értelme, de sztem azt nem lehet abból…

  4. @jimny: Giftcardból macbook? Max ha ebayen eladod.


Add a Comment