fbpx Skip to content

Az alábbi cikket Spindelbauer Dániel küldte nekünk, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

***

A játék sokaknak ismerős lehet, mert a beta változatot lehetett tesztelni januártól. Mostanra megjelent a teljes verzió, amiben 100 egyszemélyes és 50 kétszemélyes (csak iPad) pályával ismerkedhetünk meg, 3 nehézségi fokozatban.

A játék a hagyományos fallabda játékot dolgozza fel új funkciókkal:

  • Van gravitáció, ami nehezít a játékmeneten
  • 12 ellenféllel kell megküzdenünk a pályák során
  • 12 bónuszt tudunk összeszedni, többek közt: robbanó tömbök, lézer, stb.

A grafikája szépen kidolgozott, retro stílusú és át tudjuk állítani fekete-fehérre, ha még jobban “retrosítani” akarjuk. Az irányítása nagyon egyszerű, az ütőt kell irányítanunk jobbra-balra, ami ránézésre egyszerű, de mégis precizitást igényel.

A zenét Beke Márk készíttete, ami illik a játékhoz, de hallgathatjuk a saját zenéinket is. A játék Game Center, Facebook és Twitter támogatással rendelkezik, így rekordjainkat egyből meg is oszthatjuk barátainkkal.

Személyes vélemény: a tesztelés óta segítettem a fejlesztést, így már jó ideje játszom vele, de még nem untam meg. Kell hozzá kis szabadidő, de megéri. Egy kézzel is lehet játszani, buszon, vonaton táskával a kézben jó időtöltés.

[appstore id=”556544550″ country=”HU” style=”custombox1″]

Köszönöm a tesztelés lehetőségét Vincze Ábelnek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment