fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a Slide magazinról és már akkor is kiemeltem, hogy magyar vonatkoztatásban egy egyedülálló kezdeményezésről van szó, főleg amiatt, mert ez nem csak iPad-en, hanem iPhone-on is olvasható magazin. Ahogyan az előző számot, úgy ezt is az Újságoson keresztül érhetjük el, azonban Wi-Fi közelben kell lennünk, mert a mostani szám 300MB!

photo 3-1

A múlt havi számot olvasva eléggé szkeptikus voltam, hogy mennyire életképes egy magazin, főleg az iPhone kijelzőméreten, azonban a mostani szám engem már teljesen meggyőzött. Letöltése után azonnal tudtam kezelni, sokkal gördülékenyebben fut a készülékemen és sokkal olvashatóbb is. Szerintem sokat tanultak a fejlesztők, és valóban egy iPhone-on is olvasható magazint raktak össze.

cimlap_mindenre_02

Természetesen nem csak iPhone-on, hanem a többi iOS eszközön is kiválóan olvasható. Egyébként a múlt havi számhoz képest sokkal több interaktivitással és képpel is találkozik az ember, nagyszerűen ötvözve a nyomtatott és az online sajtót. És hogy miről is szól az új szám?

A második szám, csakúgy mint az első, a témák széles spektrumából lett összeállítva. A címlapon az utóbbi hetek legnagyobb felfedezettje, ByeAlex, akinek neve mostanában éppúgy szóba kerül a metrón, a piacon, baráti beszélgetések vagy kiélezett viták során, mint a Kossuth rádió közéleti műsorában, a bulvársajtóban, vagy a Népszabadság és a Magyar Nemzet hasábjain. Lapunk munkatársa baráti kapcsolatban áll Alexszel, így nálunk olvasható a legszemélyesebb interjú, ami ezidáig a Dal győztesével készült.

További témáink között a Hublot svájci óramárkáról, DNS-el kapcsolatos tudományos felfedezésről, a Sopranos című filmsorozatról, Las Vegas történetéről, dögös tetovált lányokról egyaránt találni írásokat. A fotókon látható jelek érintésre újabb és újabb információkat hoznak elő a tartalomból.

iphone5_lanyok copy iphone5_smithwesson copy

Azt gondolom, azon kevesek, akinek esetleg nem tetszett az előző szám, mindenképp próbálkozzanak meg az új kiadással, illetve azoknak, akik az előző számot is olvasták, ígérem, a második szám még színesebb lesz, tehát töltsék le ők is!

A Slide magazin természetesen továbbra is ingyenes:

[appstore id=”593012189″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment