fbpx Skip to content

Egy újabb magyar fejlesztést szeretnék bemutatni nektek, ami nem rég vált elérhetővé, és most nem alkalmazásról beszélek, hanem egy Újságosból elérhető, iPhone-ra és iPadre optimalizált magazinról. Igen, ez egy iPhone-ra is optimalizált magazin, tehát nem csak iPad tulajdonosok olvashatják, hanem iPhone-nal rendelkezők is letölthetik.

címlapipadiphone

A Direx Média lehetővé tette, hogy havonta elérhetővé váljon a Slide magazin, amely nem csupán egy PDF. Többek között ezért is keltette fel a figyelmemet, mert a magazin alatt egy “motor” is dolgozik. Ez a motor többek között segít a magazin letöltésében és iPhone-ra, iPadre való optimalizálásában, illetve több extrát is kapunk vele. Elmenthetjük, megoszthatjuk a magazin 1-1 oldalát, illetve akár könyvjelzőt is rakhatunk oda, ahol éppen tartunk.

mzl.nzkabhzw mzl.ksguowfy

A Slide egyébként egy életmód-magazin, tehát elég tág az a repertoár, amit elénk tár. Azonban ez egy elsősorban férfiaknak és persze Apple rajongóknak szánt kiadvány, így nyilván találkozhatunk benne almás, illetve férfias témákkal. A már elérhető első számban például olvashatunk órákról, sportautókról, filmekről, megszólal egy kiváló amerikai fotós, de fegyvertörténelemről is lelhetünk cikket, csakúgy, ahogyan gyönyörű tetovált lányok is bekerülhetnek kedvenc kütyünk memóriájába.

címlap

Összességében a Slide magazin egy rendkívül jó kezdeményezés. Az iPhone-on való olvasást még szokni kell, számomra nem mindig volt egyértelmű, hogy merre kell tapogatni vagy elhúzni a kijelzőn lévő tartalmat. Sajnos még nem iPhone 5 kijelző kompatibilis, azonban a fejlesztők megígérték, hogy ezt is hamarosan megkapjuk. Szerintem bátran töltsétek le, utazás vagy kávé mellett kiválóidőtöltés, és persze ingyenes! 🙂 Amennyiben többre van kíváncsi látogasd meg Facebook oldalukat.

[appstore id=”593012189″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment